We Dig Maria 01

Maria 01 on Pohjoismaiden suurin yhteisö teknologiayrittäjiä, riskisijoittajia ja suuryrityksiä auttamassa toisiaan. Vuonna 2016 perustettu voittoa tavoittelematon yhteisö on yhteisöllinen keskittymä, yrityshautomo ja klubi tulevaisuuden rakentajille.

Marian kampus sijaitsee historiallisessa vanhassa sairaalassa ja siihen kuuluu yli 90 kasvuyritystä, useita riskisijoitusrahastoja ja kasvuyritysohjelmia, sekä yli 700 yksittäistä yritysammattilaista. Kampus kerää toimijoita yhteen ja siellä järjestetään yli 200 tapahtumaa vuosittain.

Lähtiessämme suunnittelemaan Maria 01:n verkkosivuja koimme vahvasti että rakennuksen pitkä historia pitäisi tuoda mukaan sivuille. Löysimme Helsingin Kaupunginmuseon arkistoista vanhoja kuvia ajalta jolloin rakennus toimi kulkutautisairaalana ja päätimme käyttää niitä esitellessämme Maria 01:n eri sidosryhmiä.

"Työskentely Kokun kanssa sujui mainiosti ja tekijät olivat intohimolla projektin kimpussa. Myös projektin jälkeinen support on ollut täyttä priimaa!"

”Halusimme Maria 01:n verkkosivujen olevan yksinkertaiset ja helposti laajennettavat, mutta kuitenkin kuvastavan vanhan sairaalan uniikkia miljöötä sekä yhteisömme ainutlaatuista luonnetta. Vaikka tuoreella brändillä ei ollut ennestään vahvaa identiteettiä, Kokun kaverit saivat ajatuksistamme heti kiinni ja toivat pöytään tukun uusia ja mielenkiintoisia ideoita verkkosivujen sekä koko brändin visuaaliseen ilmeeseen.”

-Ville Riola, COO

Maria 01

Kasvukipuja?

Meiltä oikeat lääkkeet.