Ari Hovi

Datavetoiset verkkosivut datakouluttajalle

Mitä he halusivat?

Ari Hovi Oy on perustajansa pitkän linjan data science -osaamisen perustalle rakennettu Suomen top 30 -yrityksiä konsultoinut yritys. Yhdessä kansainvälisten data science -asiantuntijoiden kanssa Ari Hovi tiimeineen auttaa organisaatioita kehittymään datavetoisiksi. Heidän tavoitteenaan oli saada verkkosivut vastaamaan huippulaatuisten kurssikokonaisuuksien tasoa ja generoimaan myyntiä.

 

 

Yhteenveto
Asiakas

Ari Hovi Oy

Vuosi

2020

Toimiala

Konsultointi

Projekti

Verkkosivu-uudistus

Hinta

10 000‚Äď30 000 ‚ā¨

Visio ja tarve

Iso tarve verkkosivu-uudistukselle oli suoristaa ja selkeyttää koulutuksista kiinnostuneen ostopolkua. Asiakkaan tuli pystyä itsenäisesti saamaan kattavasti tietoa kursseista ja mikäli ostopäätös on tarpeeksi pitkällä, myös itsenäisesti ilmoittautumaan kurssille. Tärkeää oli voida selkeästi esittää koko koulutustarjonta, kurssien aihekohtaiset sisällöt sekä aikataulut että ennen kaikkea Ari Hovin Suomeen tuomat kansainväliset huippukouluttajat. Tarjottavana oli paljon tietoa sekä datavetoisen organisaation hyödyistä, että kursseista ja kaiken tuli olla helposti omaksuttavissa. Sivujen tuli myös toimia ahkeran markkinoinnin kivijalkana maksetulle mainonnalle.

 

Toteutuksesta

Sivuston tavoitteet saavutettiin rakentamalla sivusto omalla Kokku Elements -teemallamme, joka on luotu luotettavaan, avoimen l√§hdekoodin WordPressiin. R√§√§t√§l√∂imme uniikkeja ja tyyliteltyj√§ sivuston elementtej√§ ja rakensimme Gravity Forms -ty√∂kalulla konversiopisteit√§, kuten kurssi-ilmoittautumisen lomakkeen. Kokku Elements -teema tekee sivuston sis√§ll√∂n p√§ivitt√§misest√§ helppoa drag ’n’ drop -elementtien avulla.

Sivuston runsas tietomäärä sijoitettiin UX-suunnittelulla erilaisten palvelu-, materiaali-, ja kurssit -navigaatioiden alle ja linkitettiin sisäisesti viemään kävijää jouhevasti aiheesta toiseen. Markkinointia ja sivuston analysointia varten asennettiin tarvittavat analytiikkatyökalut. Kattavan käyttöönottokoulutuksen avulla asiakas on valmis hyödyntämään sivustoaan. Ylläpitopalvelun avulla sivusto pysyy päivitettynä ja tietoturvallisena.

"Maailmanluokan koulutukset Ari Hovilta"

Visuaalinen suunnittelu

Pitkän linjan konsulttitalona Ari Hovi-brändin alta löytyi laaja tietomäärä alalta ja palvelun hyödyistä, joka asetti raamit visuaaliselle suunnittelulle. Selkeä ja miellyttävä navigointi, laatukäsitys, oleellisen tiedon tiivistäminen ja kävijän ohjaaminen sivustolla olivat kaikki elementtien suunnittelussa tärkeitä muistettavia. Tiedon määrästä johtuen sivustolla on runsas määrä erilaisia elementtejä, jotka sitoo yhteen yhtenäinen vaalea teema. Vaalea teema sisältää paljon yksityiskohtia, jotka ohjaavat kävijää sisällön omaksumisessa ja navigoinnissa, saaden ilmeen tuntumaan samalla hyvin miellyttävältä.

 

 

Digimarkkinointi

Yhteistyö sivustoprojektin jälkeen on jatkunut digimarkkinoinnilla. Kampanjapohjainen konsultointi ja maksetun mainonnan strategiasuunnittelu, mainostuotanto, mainosoptimointi eri alustoilla ja raportointi on nostanut tietoisuutta palvelusta. Digimarkkinoinnin palvelut yhdessä Ari Hovin tiimin ahkeran blogikirjoittamisen kanssa pitävät sivuston elementit valjastettuna palvelemaan kävijöitä. Ketterä verkkosivukehitys palvelujen kehittyessä varmistaa, että sivusto tarjoaa aina relevanttia tietoa ja palvelujen kiinnostavuudesta saadaan maksetun mainonnan kanssa vihjeitä.

 

Onko sivustosi tarpeeksi hyvä huippulaatuiselle palvelullesi?

Jep, aina voisi olla parempi! Vai tökkiikö jokin muu? Lue lisää palveluistamme.