ChaiNext

Kiinasta, rakkaudella

Mitä he halusivat?

ChaiNext on kiinalainen teknologiastartup, joka koostuu finanssialan kovimmista ammattilaisista. ChaiNext on globaali johtava indeksi- ja sijoitusanalyysityökalutuottaja, joka on sitoutunut rakentamaan uutta MSCI:tä blockchain ja virtuaalivaluuttamarkkinoille. He etsivät pohjosmaista design-kulmaa brändilleen ja verkkosivustolleen, jota he olivat lanseeraamassa maailmanlaajuisesti.

Yhteenveto
Asiakas

ChaiNext

Vuosi

2018

Toimiala

Finanssi & Teknologia

Projekti

Brändi & Nettisivu

Hinta

Muutama Bitcoin

MIT√Ą HE TARVITSIVAT?

ChaiNextilla oli palava tarve saada konsultaatiota miten kertoa heidän tarina inhimilliseen sävyyn. Jotta he eivät olisi vain yksi muiden teknologiastartuppien joukussa heidän tulisi vakuuttaa maailma siitä, että he ovat varteenotettava tekijä alallaan. Tämän lisäksi he tarvitsivat selkeät ja simppelit nettisivut jotka informoisivat heidän kohdeyleisöä palvelutarjonnasta ja verkkopresenssin joka vahvistaisi brändin viestiä lopulta konvertoiden kävijät maksaviksi asiakkaiksi.

Haastateltuamme asiakasta heidän ideoista brändiin ja nettisivun rakenteeseen, benchmarkkien ja suorien kysymysten kautta, ymmärsimme että oli paljon tehtävää jotta saisimme käännettyä heidän henkilökohtaiset visionsa Рjotka pohjautuivat vahvasti kiinalaiseen kulttuuriin Рkansainvälisiksi.

Brändi-identiteetti

Brändi-identiteetti oli haaste, sillä sen tuli palvella montaa tarkoitusta. Sen tulisi viehättää erittäin laajaa yleisöä Kiinassa ja kansainvälisellä tasolla. Mielestämme heidän tulisi keskittyä kansainvälisille markkinoille, sillä siellä he saavuttaisivat kaikista suurimman yleisön. Halusimme auttaa asiakastamme erottumaan, mutta silti tulla tunnetuksi heidän alan toimijana. Haasteeksi muodostui myös teknologiastartuppien konventioiden ja täysin uuden yhdistelmä.

Nettisivu

Emme halunneet keksiä pyörää uudelleen, vaan luoda jotain helppokäyttöistä ja ymmärrettävää. Nettisivun tulisi toimia ns. laajennettuna käyntikorttina, joka antaa kaiken tärkeän informaation mahdollisimman nopeasti. Sen tulisi kuitenkin myös sisältää pieni maistiainen heidän päätuotteestaan: reaaliaikaisesta virtuaalivaluuttaindeksistä. Tärkeä huomio oli muistaa, että sivustolla tulisi käyttää brändin äänensävyä kommunikoimalla vankka kokemus lähestyttävään sävyyn.

ChaiNextilla oli palava tarve saada konsultaatiota miten kertoa heidän tarina inhimilliseen sävyyn. Jotta he eivät olisi vain yksi muiden teknologiastartuppien joukussa heidän tulisi vakuuttaa maailma siitä, että he ovat varteenotettava tekijä alallaan.
Haastateltuamme asiakasta heidän ideoista brändiin ja verkkosivuston rakenteeseen, benchmarkkien ja suorien kysymysten kautta, ymmärsimme että oli paljon tehtävää jotta saisimme käännettyä heidän henkilökohtaiset visionsa - jotka pohjautuivat vahvasti kiinalaiseen kulttuuriin - kansainvälisiksi.
Tärkein huomio, jonka projektissa teimme liittyi kokemuksen viestimiseen lähestyttävään sävyyn. Kuvittelimme ChaiNextin henkilönä, millainen hän olisi? Miten hän kävelisi ja puhuisi? Minkälaista ihmistä arvostetaan ja rakastetaan? Saimme tästä idean kuvailla yritystä mentorina: Henkilö, jota kunnioitetaan hänen saavutusten ja kokemuksen perusteella, mutta rakastetaan hyvän sydämen ja pedagogisen lähestymisen takia.

MIT√Ą TEIMME?

Ennen nettisivun rakentamisen aloittamista meidän täytyi vakiinnuttaa brändin tarina: sen visiot ja arvot. Haastattelimme asiakastamme heidän pääkohdeyleisöstä, jolle he halusivat viestinsä kohdistaa. Tämä johti tutkimukseen siitä mitä ChaiNextin tulisi edustaa.

Yhdistimme heidän tiimin persoonallisuuksia ja työtapoja meidän ammattitaitoomme ja autoimme heitä ylläpitämään koherenttia ja yhtenäistä brändiä aina arvoista kaikkiin asiakasrajapintoihin. Loimme tämän jälkeen rautalankamallit nettisivusta vakiinnuttaaksemme informaatiostruktuurin ja ominaisuuslistan. Sovelsimme heidän uutta brändiä sivuston käyttöliittymäsuunnittelussa.

Brändi

Tärkein huomio, jonka projektissa teimme liittyi kokemuksen viestimiseen lähestyttävään sävyyn. Kuvittelimme ChaiNextin henkilönä, millainen hän olisi? Miten hän kävelisi ja puhuisi? Minkälaista ihmistä arvostetaan ja rakastetaan? Saimme tästä idean kuvailla yritystä mentorina: Henkilö, jota kunnioitetaan hänen saavutusten ja kokemuksen perusteella, mutta rakastetaan hyvän sydämen ja pedagogisen lähestymisen takia. Tämä mentor-oppipoikasuhde oli myös jotain mihin asiakkaamme pystyi samaistumaan.

Asiakkaallemme oli tärkeää, että heidän logo edustaisi teknologiaa, linkkejä ja rajoittamatonta tulevaisuutta. Lainasimme symboliikkaa kiinalaisesta kulttuurista (yin yang) ja toimme teknologian ja rajoittamattoman tulevaisuuden symboliksi spiraalinebulan. Käytimme sinisen sävyjä vahvistamaan teknologiakulmaa ja orgaanisia muotoja tuomaan tasapainoa teknologian ja inhimillisyyden välille.

Kaikki yllämainittu nidottiin yksin kansiin brändikirjan muodossa, joka sisälsi brändin tarinan, visuaalit ja erilaisia malleja sosiaaliseen mediaan ja kirjoitustarvikkeisiin.

Mitä opimme?

Monikulttuurisessa tiimissä työskentely
Kiinalainen business-kulttuuri
Brändäys finanssi- ja teknologia-alalla
Laajan brändikirjan luominen
Monen verkkokehittäjän kanssa työskentely

Jännittääkö kansainvälistyminen?

Ei hätää, me tiedämme mitä tehdä! Lue lisää palveluistamme tästä.