Takaisin duuneihin

Combient Foundry

Skaalaa startup yrityksesi globaalisti Combient Foundryn partneriyritysten kanssa.

Mitä he halusivat?

Combient Foundry halusi viestiä verkkosivujensa kautta ammattimaisuutta ja luoda vakuuttavuutta. Tavoitteena oli tuoda enemmän esiin jäsenyrityksiä, joilla vakuutetaan sivustolla kävijät. Tämän lisäksi oli tärkeää, että sivustolla kävijä ymmärtää mistä Combient Foundrysta on kyse sekä saa käsityksen jäsenyritysten koosta.

Yhteenveto
Asiakas

Combient Foundry

Vuosi

2018

Toimiala

IT-konsultointi

Projekti

UX-strategia, Graafinen suunnittelu & Verkkosivu

Hinta

Startupin C-kierroksen verran

MIT√Ą TEIMME?

UX-Strategia

Strateginen työ projektin alussa varmisti sen, että sivustolla kävijä saa parhaimman mahdollisimman kokemuksen ja että informaatio on strukturoitu oikein. Tämän jälkeen toteutimme sivustosta rautalankamallin, jossa lyötiin lukkoon informaation sijoittelu ja tärkeimmät aktivointikohdat.

Visuaalinen suunnittelu

Teimme Combient Foundrylle ehdotuksen sivustoston visuaalisesta ilmeestä, jota iteroitiin sopivaksi. Visuaalisessa ilmeessä hyödynnettiin Foundryn ja Combientin olemassa olevia brändimateriaaleja.

Tekninen toteutus

Sivusto toteutettiin WordPress -järjestelmää käyttäen, jolloin ylläpito ja päivittäminen on heille helppoa. Käytettävyyden osalta otetaan myös huomioon sivuston sisällön päivitys niin, että se luonnistuu tarvittaessa henkilökunnan toimesta. Loimme myös heille sopivia osia WordPressiin, jolloin Combient Foundry pystyi jakamaan tietoa mahdollisuuksistaan startupeille helposti.

"Etsimme ketterää toimijaa, jolla on laadukkaan teknisen toteutuksen lisäksi silmää modernille designille. Kokku valikoitui muiden toimijoiden joukosta designillaan, ja heidän prosessinsa strategiasta alkaen oli kattavin muihin tarjouksiin verrattuna."

Mitä opimme?

Asiakkaan brändimateriaalien hyödyntämisen
Animaatioiden suunnittelu
Viestimään asiakkaan palveluita selkeästi

Skaalautuuko saitti?

Optimoidaan verkkopresenssinne kaikille laitteille sekä alustoille!
Lue lisää palveluistamme.