Ari Hovi

Datavetoiset verkkosivut datakouluttajalle

Mitä he halusivat?

Ari Hovi Oy on Suomen top 30 -yrityksiä konsultoinut data science asiantuntijayritys, jonka tiedolla johtamisen koulutuksiin ilmoittaudutaan ympäri Eurooppaa. Koulutuksissa maailman parhaat data science -asiantuntijat auttavat organisaatioita kehittymään datavetoisiksi.

Heidän tavoitteenaan oli saada verkkosivut vastaamaan huippulaatuisten kurssikokonaisuuksien tasoa ja generoimaan myyntiä.

 

 

Yhteenveto
Asiakas

Ari Hovi Oy

Vuosi

2020

Toimiala

Konsultointi

Projekti

Verkkosivu-uudistus

Hinta

10 000‚Äď30 000 ‚ā¨

Ari Hovi logo

Visio ja tarve

Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli suoristaa ja selkeyttää ostopolkua sivustolla. Sivustolle kaivattiin myös modernia ilmettä, joka olisi kuitenkin lähestyttävä myös heille, jotka ottavat ensiaskelia tiedolla johtamisen maailmaan. Tärkeää oli voida selkeästi esittää koko koulutustarjonta, kurssien aihekohtaiset sisällöt sekä aikataulut että ennen kaikkea Ari Hovin Suomeen tuomat kansainväliset huippukouluttajat.

Sivuelementtien tuli myös toimia kivijalkana aktiiviselle markkinoinnille.

Toteutuksesta

Projektin tavoitteet saavutettiin rakentamalla sivusto käyttäjä- ja kohderyhmätutkimusten perusteella omalla WordPress-teemallamme. Räätälöimme ainutlaatuisia elementtejä ja rakensimme konversiopisteitä, kuten kurssin ilmoittautumislomakkeen. Teemamme tekee sisällön päivittämisestä helppoa.

Suuri määrä tietoa sijoitettiin navigointiin ja elementteihin harkiten UX-suunnittelulla ja linkitettiin sisäisesti.

Tarvittavat analytiikkatyökalut asennettiin markkinointia ja sivuston kehittämistä varten. Kattavan käyttökoulutuksen avulla asiakas pääsi nopeasti sisältötyöhön. Ylläpitopalvelun avulla sivusto pysyy teknisesti ajan tasalla ja tietoturvallisena.

"Maailmanluokan koulutukset Ari Hovilta"

Verkkosivut kasvun mahdollistajana

Lopputulos on raikas ja selkeä verkkosivusto, joka välittää palvelun arvon selkeästi ja ohjaa kävijöitä tutustumaan kursseihin. Ilmava design mahdollistaa sisällön muutokset häiritsemättä sivun rauhallista ulkonäköä.

Polut ostamiseen ja räätälöityjen koulutusten tiedusteluille ovat helppoja ja selkeitä.

Luotut konversiopisteet ja asennettu analytiikka tarjoavat tietoa kurssien kysynnästä. Jatkuva yhteistyömme ja analytiikan tiedot mahdollistavat ketterät muutokset kurssikalenteriin ja verkkosivuille.

Digimarkkinointi

Yhteistyömme sivuston uusimisen jälkeen on jatkunut strategisella konsultoinnilla, mainostuotannolla ja mainosoptimoinnilla eri alustoilla. Maksettu ja orgaaninen mainonta on nostanut tunnettuutta kohderyhmässä. Dataan perustuen kurssien mainostaminen onnistuu oikeilla teemoilla ja ajoituksella, joka lisää liidien määrää.

Kertyvä data antaa tietoa kohderyhmästä ja uusista mahdollisuuksista. In-house sisällöntuotannon ja verkkokehityksen avulla markkinointi ja sivusto kehittyy liiketoiminnan tavoitteiden suuntaan.

Onko sivustosi tarpeeksi hyvä huippulaatuiselle palvelullesi?

Jep, aina voisi olla parempi! Lue lisää palveluistamme.