Kauko

Vaativien työympäristöjen asiantuntija

Mitä he halusivat?

Kauko on yli 30 miljoonan liikevaihdon omaava vaativien työympäristöjen asiantuntija ja liikkuvan tietotyön ratkaisutoimittaja jonka asiakkaina ovat muun muassa VR ja Finnair.

Suunnittelimme ja rakensimme Kaukolle kauniit ja käytännölliset HubSpot-kotisivut, joissa suuri määrä tietoa asettuu helposti navigoitavaan kokonaisuuteen.

Yhteenveto
Asiakas

Kauko Oy

Vuosi

2019

Toimiala

Tukkukauppa

Projekti

HubSpot kotisivut & UI

Hinta

Yhtä paljon kuin arvokas teknologia

Hubspot kehitys kauko
‚ÄĚKaukon verkkosivuston uudistuksen my√∂t√§ ulkoasu ja k√§ytett√§vyys, kuten my√∂s sivuston sis√§ll√∂n hallinta paranivat huomattavasti"

Voimakkain markkinointialusta

HubSpot on maailman johtava inbound-markkinoinnin ja myynnin digitaalinen työkalu. Se tarjoaa mm. markkinoinnin ja myynnin automaatiota tukevia ominaisuuksia, asiakkuudenhallinnan eli CRM:n, sisällönhallintajärjestelmän eli CMS:n, mainonnan työkaluja sekä kursseja.

HubSpotin CMS:llä kehitetään CRM vahvasti integroituna konversoivia sivustoja. Sen WYSIWYG-editorilla ja Kokun luomilla elementeillä kenen tahansa on helppo muokata ja ylläpitää sivustoja.

 

Read our Reviews on HubSpot’s Agency Directory

HubSpot kehitys

Kokku suunnitteli ja kehitti Kaukon brändi-ilmeen mukaiset verkkosivut, jotka ovat askel freesimpään suuntaan. Sivuston uusi tyylikkyys oli tulosta harkitusta typografian käytöstä, olemassa olevien graafisten elementtien hyödyntämisestä sekä intuitiivisesta visuaalisesta hierarkiasta. Sivusto on oiva esimerkki siitä, miten hyvästä designista on hyötyä jokaisen alan yritykselle ja erottaa ne kilpailijoistaan positiivisesti.

Suuren informaation määrän johdosta design-ratkaisujen oli tärkeä olla intuitiivisia niin, että kävijät navigoivat suuren tietomäärän keskellä ja löytävät hakemansa tiedon vaivattomasti. Kaukon tuotteiden ja palveluiden kategorioilla ja alakategorioilla syntyy selkeä, intuitiivinen hierarkia sekä breadcrumbs-elementillä kävijä tietää kokoajan missä kohtaa sivustoa hän sijaitsee.

Mitä opimme?

Suuren tietomäärän hallinnointi
Selkeän informaatiostruktuurin luominen
HubSpot kehitys

Onko sivustosi viidakko?

Selkeytetään sivustosi tietorakenne! Lue lisää tarjoamistamme palveluista tästä.