HUSH HUSH

Designer-vaatteita jokaisen vaatekaappiin

Mitä he halusivat?

HUSH HUSH on täysin uusi palvelu, joka mahdollistaa käyttäjien ja itse yrityksen kääntämään käyttämättä jääneet ja kalliit designer-vaatteet lisätulon lähteeksi, siten edistämällä jakamistaloutta. He etsivät yhteistyökumppania rakentamaan, lanseeraamaan ja jatkokehittämään tämän palvelun digitaalista rajapintaa.

Yhteenveto
Asiakas

HUSH HUSH

Vuosi

2018

Toimiala

Vaatetus

Projekti

Digitaalinen palvelu & Brändi

Hinta

Enemmäin kuin Gucci-laukku

Mitä he tarvitsivat?

Projektin varhaisessa vaiheessa, kun analysoimme asiakkaan nykyistä palvelukonseptin ja brändimateriaalien tilaa, tunnistimme kipupisteitä, jotka tarvitsivat enemmän huomiota. Emme hypänneet suoraan syvään päätyyn ja alkaneet rakentaa digitaalista rajapintaa, vaan otimme aikaa ja määrittelimme kunnolliset käyttäjäpolut. Huomasimme, että asiakkaamme ei pelkästään tarvinnut digitaalista rajapintaa, vaan että meidän tulisi jatkaa palveluitamme määrittelemällä ja kirkastamalla koko palvelukonsepti fyysisestä rajapinnasta digitaaliseen. Näin varmistamme suoraviivaisen käyttäjäkokemuksen ja selkeän palvelumallin.

Näin HUSH HUSH ja me opimme paljon kohderyhmän haluista, tarpeista, peloista, kompastuskivistä ja odotuksista. Tämä johti pienimpään toimivaan tuotemalliin. Hallitsimme odotuksia ja pidimme huolen, että asiakkaamme saa maksimaalisen vastineen sijoitukselleen. Me jatkokehitimme myös heidän alkuperäistä brändityötä sopimaan paremmin verkkoon, heidän viestiin ja kohderyhmään.

Palvelumuotoilu

Käytimme design-ajattelua ja palvelumuotoilun työkaluja yhdessä asiakkaan kanssa työpajamalliemme avulla. Näin kartoitimme mitä eri käyttäjätyypit tekisivät palvelupolun jokaisessa vaiheessa. Kysyimme tärkeitä kysymyksiä käyttäjien näkökulmasta, jotka informoivat suunnittelutyötämme. Tämä johti hypoteesiin, josta tuli palvelukonseptin pienin toimiva malli. Siten pystyimme rajaamaan kaikista arvokkaimmat ominaisuudet ja ymmärtämään monia eri asiakasrajapintoja.

Brändi-identiteetti

Asiakkaallamme oli paljon ideoita siitä, mihin brändin tulisi mennä, joita oli tuettu freelancerillä tuotetulla työllä. Tämän jälkeen teimme visuaalista tutkimusta alalta ja käytimme ammattitaitoamme ensin konsultoimalla ja sitten luomalla suunnan brändille. Tämä työ oli todella tärkeää, jotta heidän viestinsä välittyisi oikein digitaalisella alustalla verkossa.

‚ÄúOllaan ikuisessa kiitollisuudenvelassa Kokkulle avusta. Oltiin eksyksiss√§, kunnes he n√§yttiv√§t valon taas. Kiitos ja vahva suositus! ‚ÄĚ - HUSH HUSH"
Käytimme design-ajattelua ja palvelumuotoilun työkaluja yhdessä asiakkaan kanssa työpajamalliemme avulla. Näin kartoitimme mitä eri käyttäjätyypit tekisivät palvelupolun jokaisessa vaiheessa.
Halusimme tuoda muotilehtien typografiaa luettavuuden ja glamourin nimissä. Yhdistimme siihen kirkkaita värejä ja geometrisia muotoja alleviivaamaan muodin ja jakamistalouden kevytmielisyyttä.

Mitä teimme?

Huolellisen suunnittelun ja projektikartoituksen j√§lkeen puimme lenkkitossut, naksautimme rystyset ja hypp√§simme sorvin √§√§reen. Meill√§ oli melko haastava aikataulu, joten meid√§n t√§ytyi ottaa spurtti ja tehd√§ uusi henkil√∂kohtainen enn√§tys. Olimme benchmarkanneet monta erilaista ecommerce-alustaa kunnes ”swaippasimme oikealle” ja l√∂ysimme t√§ydellisen parin, jonka p√§√§lle l√§hte√§ rakentamaan, Woocommercen. T√§m√§ ei kuitenkaan ollut mik√§√§n yhden illan juttu, vaan kaunis parisuhde jossa todella onnistuimme tuottamaan luksusta.

Kun devaajamme olivat ahkerasti työssään kiinni, toisaalla designerit olivat piirustuspöydän äärellä. He taiteilivat identiteetin joka ilahduttaisi asiakastamme ja loppukäyttäjää samalla vaivattomasti lainaten elementtejään interwebsin ihmeelliseen maailmaan.

Digitaalinen Palvelu

Loimme täysin toimivat ja kauniit varausjärjestelmän ja nettisivut. Tämä oli kuitenkin vasta jäävuoren huippu, sillä hallinnolliset työkalut potentiaalisesti suurelle käyttäjäkunnalle ja varastolle ovat vaivattomia. Käytimme aikaa ja koulutimme asiakastamme huolellisesti, jotta he saisivat kaiken irti näistä uusista työkaluista.

Web-presenssi

Visuaalinen tutkimuksemme ja sen dokumentaatio antoi meille hyvän näkemyksen mitä alan standardit ovat. Halusimme tuoda ilmeeseen muotilehdistä inspiroitua typografiaa luettavuuden ja glamourin nimissä. Yhdistimme siihen kirkkaita värejä ja geometrisia muotoja alleviivaamaan muodin ja jakamistalouden kevytmielisyyttä.

Mitä opimme?

Tiukan aikataulun puitteissa työskentely
Työpajat asiakkaan kanssa
Brändäys vaatetus- ja muotialalle
Varausjärjestelmän rakentaminen
Tehokas inventaarion hallinta
Gucci ja LV laukkujen ero

Käytetyt kyvyt

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu
Palvelumuotoilu
Konseptisuunnittelu

Gucci gang, Gucci Gang

Gucci gang