JerAx

eSports-pelaaja, joka haluaa erottua

Mitä he halusivat?

JerAx on ammattitason eSports-urheilija, lähiaikoina hän on niittänyt mainetta DOTA2 TI8 mestaruudella joukkueensa OG:n kanssa. Hän halusi löytää yhteistyökumppanin luomaan hänen henkilöbrändiään, nettisivuaan ja oheistuotteita mm. eri tapahtumiin. Hän on fokusoitunut luomaan alustaa itselleen peliuran jälkeen. Hän on myös intohimoinen levittämään viestiään nuorukaisille ympäri maailmaa.

Yhteenveto
Asiakas

JerAx

Vuosi

2017

Toimiala

eSports

Projekti

Nettisivu, Verkkokauppa & Brändi

Hinta

Vähemmän kuin JerAxin vuositulot

MIT√Ą H√ĄN TARVITSI?

Jesse ‚ÄĚJerAx‚ÄĚ Vainikka pelaa ty√∂kseen videopelej√§. Vuonna 2019 t√§m√§ ei ole en√§√§ ihmeellist√§, mutta eSportsin ollessa viel√§ alkutekij√∂iss√§√§n ja jatkuvassa kasvussa, on pelaajien br√§nd√§√§minen viel√§ harvinaista.
Jesse halusi tuoda eSports kenttään jotain täysin uutta pelkästään pelaamisen sijaan. Miten aloitetaan brändin luominen huippu-urheilijalle, jota ei vuosi sitten vielä edes pidetty urheilijana? Tätä lähdimme ratkomaan yhdessä Jessen kanssa ja päädyimme luomaan hänelle henkilöbrändin, joka kuvastaa hänen persoonaansa agressiivisena pelaajana mutta rauhallisena ihmisenä. Tämän lisäksi nettisivulle suunniteltiin oheistuotteita, joita Jessen fanit ympäri maailmaa voivat ostaa.

MIT√Ą TEIMME?

Mitä muuta tuotteiden lisäksi? Tämä oli kysymys johon törmäsimme projektin aikana jatkuvasti; miksi ihmiset tulisivat sivustolle uudestaan, elleivät he ole aikeissa ostaa lisää tuotteita. Mitä sisältöä voisimme luoda saadaksemme ihmiset käymään nettisivuilla muutenkin kuin ostoaikeissa? Pohdimme ratkaisua pitkään kunnes oivalsimme, että Jessen fanit ovat kiinnostuneita kuulemaan Jessen arjesta muutenkin kuin kuvien ja twiittien muodossa.
Syntyi viikottain päivitettävä Q&A Рosio, johon ihmiset voivat jättää kysymyksiään ja Jesse vastaa näihin itse henkilökohtaisesti. Q&A Рosio sai paljon huomiota heti julkaisun jälkeen ja pian meillä olikin läjäpäin kysymyksiä. Kysymykset julkaistaan aina kysyjän jättämällä tunnuksella, jolloin henkilö tietää onko juuri hänen kysymykseen vastattu.

"Working with Kokku for me represents a warehouse to a man: I went there with unfinished visions in my head, looking for one to make sense out of it, and they opened up the large toolboxes and said this is what we can do. And hell yeah, they nailed it way beyond expectations." - JerAx
Miten aloitetaan brändin luominen huippu-urheilijalle, jota ei vuosi sitten vielä edes pidetty urheilijana?
Mitä sisältöä voisimme luoda saadaksemme ihmiset käymään nettisivuilla muutenkin kuin ostoaikeissa? Pohdimme ratkaisua pitkään, kunnes oivalsimme että Jessen fanit ovat kiinnostuneita kuulemaan Jessen arjesta muutenkin kuin kuvien ja twiittien muodossa. Tuloksena syntyi viikottain päivitettävä Q&A - osio, johon ihmiset voivat jättää kysymyksiään ja Jesse vastaa näihin itse henkilökohtaisesti.

What did we learn?

eSports skenen do's and don'ts
eSports-kulttuuri
Verkkokaupan rakentaminen
Henkilöbrändäys
Oheistuotteiden suunnittelu

Mikä sun K/D ratio on?

Nähdään onlinessa.
Ota yhteyttä, niin jutellaan, tai lue lisää palveluistamme.