Kitsat

Space technology made fun

Mitä he halusivat?

Kitsat on uniikki opetussatelliitti jonka avulla avaruudesta, tieteistä ja teknologiasta kiinnostuneet ihmiset lukiolaisista yliopisto-opiskelijoihin ja harrastelijoihin pääsevät oppimaan oikeaa avaruusteknologiaa. Teimme Kitsatille brändi-ilmeen ja logon suunnittelun, joka kuvastaa heidän tee-se-itse-henkeään ja oppimisen iloa.

Uniikki logon suunnittelu, värikkäät visuaalit ja brändin tarina joudattavat Kitsatin nousua stratosfääriin.

Yhteenveto
Asiakas

Kitsat

Vuosi

2019

Toimiala

STEAM

Projekti

Brändin ja logon suunnittelu

Hinta

Sateliittikitin verran

logon suunnittelu kitsat
 

Brändin ja logon suunnittelu

Kick-off työpajassa kirkastimme Kitsatin brändistrategiaa ja kohderyhmiä. Kohderyhmiksi nousivat esille erityisesti oppilaitosten henkilöstö, opiskelijat sekä harrastelijat.

Brändi-ilmeen piti palvella edellä mainittuja ryhmiä ja tämä saavutettiin luomalla ilme, joka ei ole liian teknisen tai avaruusmaisen näköinen, mutta silti vakavasti otettava.

Logon tähti kuvastaa rakentajaa itseään ja hänen oppimistaan ja keltainen kuutio esittää rakennuspalikkaa, satelliittia. Kun nämä kaksi yhdistyvät saadaan Kitsat!

Logo on suunniteltu niin, että se taipuu moneen eri mediaan; oli tärkeää, että se toimii yksivärisenä, koska logo kaiverrettaisiin sateliitin kylkeen.

Logon tähti kuvastaa rakentajaa itseään ja hänen oppimistaan ja keltainen kuutio esittää rakennuspalikkaa, satelliittia. Kun nämä kaksi yhdistyvät saadaan Kitsat!

Brändin teoriaa

Brändi-identiteetti on enemmän kuin vain logon suunnittelu. Logo on yksi palikka brändi-identiteetin kokonaisuudessa. Samaistuttavan ja mieleenpainuvan brändin rakentaminen lähtee vahvasta perustasta.

Kaikki lähtee yrityksen arvoista, sen DNA:sta. Epäeettisen yrityksen antamaa mielikuvaa on mahdotonta muuttaa myönteiseksi vain lätkäisemällä kauniin pinnan sen päälle, pureutumatta yrityksen toimintaan ja arvoihin ensin. Arvot luovat pohjan kaikelle toiminnalle, sisäisesti ja ulkoisesti.

Brändin visuaalinen ilme, logot ja värit, ovat vain ensimmäinen kosketuspinta yritykseesi. Ne eivät toimi itsenäisesti vaan tarvitsevat vision ja merkityksen ympärilleen, muuten ne jäävät tyhjäksi kuoreksi.

Logon suunnittelu ei ole koko brändityö

Miten puhutte yrityksestänne ja palveluistanne? Millainen äänensävy teillä on viestinnässä, niin ulkoisessa kuin sisäisessäkin? Mihin yrityksenne tähtää tulevaisuudessa? Miksi teette sitä mitä teette?

Tämä kaikki kiteytyy brändin tarinaan, jonka visualisoimalla katsoja tuntee ymmärtävänsä yrityksen brändin takana, mitä he tekevät, mistä he tulevat ja mihin he ovat menossa.

Juuri tästä ymmärryksestä syntyy vahvoja, samaistuttavia ja mieleenpainuvia brändejä. Niitä, jotka herättävät meissä tunteita ja ovat siksi pysyvänä osana maailmaa ja elämiämme.

Tarvitsetko täyden palvelun digitoteuttajaa?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Lue lisää palveluistamme.