Combient Foundry

Skaalaa startup yrityksesi globaalisti Combient Foundryn partneriyritysten kanssa.

Mitä he halusivat?

Combient Foundry halusi viestiä nettisivujensa kautta ammattimaisuutta ja luoda vakuuttavuutta. Tavoitteena oli tuoda enemmän esiin jäsenyrityksiä, joilla vakuutetaan sivustolla kävijät. Tämän lisäksi oli tärkeää, että nettisivujen kävijä ymmärtää mistä Combient Foundryssa on kyse sekä saa käsityksen jäsenyritysten koosta. Näitä tavoitteita tukemaan teimme kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen.

Yhteenveto
Asiakas

Combient Foundry

Vuosi

2018

Toimiala

IT-konsultointi

Projekti

Strategia & Käyttäjäkeskeinen suunnittelu, Graafinen suunnittelu & Nettisivu

Hinta

Startupin C-kierroksen verran

kotisivujen suunnittelu ja toteutus combient foundry

MITÄ TEIMME?

Strategia & Käyttäjäkeskeinen suunnittelu

Strateginen työ projektin alussa varmisti sen, että nettisivun kävijä saa parhaimman mahdollisimman kokemuksen ja että informaatio on strukturoitu oikein. Tämän jälkeen toteutimme sivustosta rautalankamallin, jossa lyötiin lukkoon informaation sijoittelu ja tärkeimmät aktivointikohdat.

Visuaalinen suunnittelu

Teimme Combient Foundrylle ehdotuksen sivustoston visuaalisesta ilmeestä, jota iteroitiin sopivaksi. Visuaalisessa ilmeessä hyödynnettiin Foundryn ja Combientin olemassaolevia brändimateriaaleja.

Tekninen toteutus

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus tehtiinWordPress -järjestelmää käyttäen, jolloin ylläpito ja päivittäminen on heille helppoa. Käytettävyyden osalta otetaan myös huomioon nettisivun sisällön päivitys niin, että se luonnistuu tarvittaessa henkilökunnan toimesta. Loimme myös heille sopivia osia WordPressiin, jolloin Combient Foundry pystyi jakamaan tietoa mahdollisuuksistaan startupeille helposti.

"Etsimme ketterää toimijaa, jolla on laadukkaan teknisen toteutuksen lisäksi silmää modernille designille. Kokku valikoitui muiden toimijoiden joukosta designillaan, ja heidän prosessinsa strategiasta alkaen oli kattavin muihin tarjouksiin verrattuna."

Mitä opimme?

Asiakkaan brändimateriaalien hyödyntämisen
Animaatioiden suunnittelu
Viestimään asiakkaan palveluita selkeästi

Skaalautuuko nettisivu?

Optimoidaan verkkopresenssinne kaikille laitteille sekä alustoille — Anna meidän hoitaa kotisivujen suunnittelu ja toteutus. Lue lisää palveluistammetästä.