Takaisin duuneihin

Matchmade

Anna peleillesi yleisö, jolla on merkitystä.

Mitä he halusivat?

Matchmade etsi luovaa kumppania, jolla on homma hanskassa. Matchmade päätyikin Kokkuun kattavan ja selkeän prosessimme takia, jollaista muut verkkosivujen toteuttajat eivät olleet heille pystyneet tarjoamaan.

Yhteenveto
Asiakas

Matchmade

Vuosi

2018

Toimiala

Vaikuttajamarkkinointi

Projekti

Nettisivut & luova kumppanuus

Hinta

Enemmän kuin 10 Xboxia

Rakkaustarina

Tehokkaan prosessimme ansiosta projekti lähti vauhdilla käyntiin. Matchmaden markkinointitiimin kanssa saimme nopeasti löydettyä yhteisen linjan, mihin suuntaan lähdimme heidän brändiään ja nettisivuaan rakentamaan.  Matchmade etsi nimenomaan luovaa kumppania, joka olisi jatkossakin luotettava toimittaja erilaisten graafisten elementtien suhteen.

Käännekohta

Projektin nopean aikataulun puitteissa loimme graafisen ilmeen hyvin lyhyessä ajassa. Matchmade kuitenkin totesi projektin hyvin myöhäisessä vaiheessa, että jo implementoitu graafinen linja ei täysin tue heidän brändiään halutulla tavalla. Olimme selkeästi missanneet kommunikaatiossamme jotain. Päätimme kuitenkin olla jämähtämättä paikoillemme ja reagoida tilanteeseen nopeasti.

Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Niin kuin kaikissa suurissa rakkaustarinoissa, me riensimme suoraa päätä heidän toimistolleen ja tunnustimme rakkauttemme. Muutaman tehokkaan tapaamisen jälkeen löysimme yhteisen suunnan ja päädyimme lopputulokseen, jota Matchmade kantaa ylpeydellä.

Jäämme odottamaan, mitä kaikkea hienoa pääsemme jatkossa Matchmaden kanssa toteuttamaan.

"Kokun kanssa työskentely oli hieno kokemus ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Tiimi on omistautunut ja välittävä, mikä on harvinaista nykyään. He ovat aina vastaanottavaisia palautteelle ja kommunikaatio pelaa, oli ilo työskennellä yhdessä!"

Tarvitsetko täyden palvelun digitoteuttajaa?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Tai lue lisää palveluistamme.