Takaisin duuneihin

Mikkel

Liberaali maailmankansalainen Lapista

Mitä he halusivat?

Mikkel Näkkäläjärvi on Sdp:n nuorisojärjestön Demarinuorten puheenjohtaja ja Rovaniemeläinen kaupunginvaltuutettu. Hän on lähdössä ehdolle kevään 2019 eurovaaleihin, ja tarvitsi meiltä ilme- ja nettisivu-uudistuksen.

Yhteenveto
Asiakas

Mikkel Näkkäläjärvi

Vuosi

2018

Toimiala

Politiikka

Projekti

Brändäys, UX/UI-Suunnittelu ja Verkkosivu

Hinta

Vähemmän kuin vaalikampanja

MIT√Ą TEIMME

Brändäys

Mikkel toivoi brändinsä olevan ennen kaikkea nuorekas ja freesi, sen piti vedota pääkaupunkiseudun nuoriin aikuisiin. Puolueelleen tyypillisestä punaisesta väristä poiketen pääväriksi valittiin kirkkaan violetti. Typografia suunniteltiin todella moderniksi ja hauskaksi. Piirsimme myös kustomoidut ikonit kuvittamaan Mikkelin kolmea pääasiallista arvoa; vapaus, inhimillisyys ja kansainvälisyys.

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu ja Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttökokemuksen suunnitteluvaiheessa halusimme varmistaa, että kävijälle muodostuu nopeasti selvä käsitys siitä, kuka Mikkel on ja mitä arvoja hän edustaa. Olennaisin tieto tiivistettiin selkeiksi pointeiksi ja luotiin rakenne; Kuka, mitä ja miten, strategisesti aseteltuja CTA:ita unohtamatta.

Verkkokehitys

Rakensimme nettisivut WordPressin päälle, jotta Mikkelin tiimi voi helposti päivittää sivun tietoja. Tärkeä ominaisuus on myös helposti päivitettävä blogi, jossa Mikkel voi jakaa ajankohtaisia kirjoituksiaan ja olla vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa kommentoinnin kautta.

Mitä opimme?

Brändäys poliittisella kentällä
Erottuvan ilmeen luominen

Haluatko sinäkin erottua?

Freesataan siis brändisi kuntoon. Ota yhteyttä, niin sovitaan kartoitustapaaminen tai lue lisää brändäyksen palveluistamme.