HoxHunt

The new standard in security training

Mitä he halusivat?

Ihminen on yrityksen suurin tietoturvariski. HoxHunt on suomalainen startup joka tarjoaa ratkaisun tämän korjaamiseksi.

Pelillistämällä tietoturvahyökkäysten raportoinnin HoxHuntin käyttäjä saa välittömästi positiivista palautetta, työkavereiden keskeistä kisailua ja samalla hänestä tulee valpas tietoturvan vahvistaja.

Suunnittelimme yritykselle modernit nettisivut ja kuvitukset, jotka fiiliksellään tuovat kävijän suoraan HoxHuntin tietoturvan pelillistämisen maailmaan.

Yhteenveto
Asiakas

HoxHunt

Vuosi

2019

Toimiala

Tietoturva

Projekti

Verkkosivu ja kuvitukset

Hinta

Vähemmän kuin spämmimeili väittää voittaneesi

nettisivut yritykselle hoxhunt

Joukosta erottuvat nettisivut yritykselle

Suunnittelimme ja toteutimme erottuvat nettisivut tietoturva-alan yritykselle HoxHunt. Tummanpuhuva värimaailma kirkkailla korostusväreillä toi ilmeeseen teknisyyttä samalla kun tyylikäs kuvitustyyli koristi ja pehmensi kokonaisuutta tuomalla HoxHuntin keskiössä olevan, eli ihmisen, esille. Sivuston kun tuli palvella niin tietoturvajohtajia kuin tavallisia työntekijöitäkin.

Kuvituksilla viimeinen silaus

Sarjalla moderneja kuvituksia toimme designiin viimeisen silauksen, joka viimeistään erottaa HoxHuntin nettisivut kilpailijoistaan tyylikkyydellään.

Muutaman iteraatiokierroksen jälkeen löysimme kuvitustyylin, joka oli kaikkien osapuolien silmään täydellinen.

Käyttämällä HoxHuntin brändivärejä perus- ja huomioväreinä myös kuvituksissa loimme hierarkiaa ja symboliikkaa värienkin avulla. Loistava punainen merkitsee toimintaa; HoxHuntin -raportointinappia ja call-to-actioneita nettisivun puolella.

Tarvitsetko täyden palvelun digitoteuttajaa?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Lue lisää palveluistamme.