Nordic Law

Moderni ja ketterä lakitoimisto

Mitä he halusivat?

Nordic Law tarvitsi paremmin konversoivat ja modernimmat verkkosivut, sekä apua markkinointiin. Toteutimme brändiohjeistuksen mukaiset sivut freesatulla ulkonäöllä ja optimaalisilla markkinointityökaluilla.

Yhteenveto
Asiakas

Nordic Law

Vuosi

2018

Toimiala

Laki

Projekti

Verkkosivu ja markkinointi

Hinta

Enemmän kuin konsultaatio

MIT√Ą TEIMME?

Workshoppasimme yhdessä asiakkaan kanssa brändin visiosta ja missiosta, sekä määrittelimme tavoitteita markkinoinnille ja verkkosivustouudistukselle. Toteutuimme tämän pohjalta Nordic Law:lle UX-strategian jonka tavoitteena oli tukea uudistetun verkkosivuston maksimaalista konversio-optimointia. Siihen sisältyi mm. ostopersoonien, ostopolun ja verkkosivuston ominaisuuksien sekä informaatiostruktuurin määrittely. Tämän lisäksi päivitimme verkkosivuston ulkoasun uudelle aikakaudelle olemassaolevan brändiohjeistuksen pohjalta.

Asensimme sivuille kaikki tärkeät web-analytiikan työkalut sekä lisätyökalut asiakassuhteiden hallintaan ja suunnittelimme optimaalisen verkkopresenssin saavuttamiseksi sisältöstrategian, joka määrittelee millä tavoin kullekin ostopersoonalle viestitään. Suunnittelimme myös laskeutumissivupohjan (landing page), joka auttaa asiakastamme markkinoimaan ja kampanjoimaan palveluitaan verkossa. Toimimme markkinoinnin konsulttina ja autoimme Nordic Law:ta tällä saralla kokonaisvaltaisesti.

Verkkosivusto

Oli tärkeää luoda asiakkaallemme sivusto, jonka informaatiostruktuuri on helposti navigoitavissa ja tarpellinen informaatio aina löydettävissä. Ostopersoonien, ostopolun ja ominaisuuslistan pohjalta toteutimme rautalankamallit sivustosta, joka auttoi asiakastamme ymmärtämään visiotamme ja ottamaan osaa prosessiin. Rautalankamallit toimivat myös erinomaisena pohjana sisällönluonnille, josta asiakas otti suurimman kopin. Sivuston visuaalinen ilme tuli saada paremmin kuvastamaan Nordic Lawn brändiä modernina ja vakuuttavana toimijana. Asiakkaan toiveena oli myös keventää värimaailmaa liian vakavasta tummanpunaisesta toiseen paljon kevyempään sävyyn.

Markkinointi

Nordic Law:lla oli alusta asti visio luoda kasvua sivustovierailijoiden ja lisääntyneiden yhteydenottojen kautta. Meidän tavoitteena oli luonnollisesti luoda tälle puitteet markkinointiosaamistamme hyväksikäyttäen. Asetimme yhdessä kasvun tavoitteet uudelle verkkosivustolle. Mittareiksi asetimme istuntojen määrän ja niiden laadun parantamisen sekä yhteydenottojen lisäämisen sivuilla. Loimme Nordic Law:lle markkinointistrategian, verkko-ja some viestintäohjeistuksen, teimme sivustosta hakukoneystävällisemmän sekä toteutimme targetoituja Google Ads kampanjoita laskeutumisivuille näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Implementoimme heidän toimintaan Google analytiikka, Hubspot ja HotJar työkalut ja koulutimme näiden työkalujen hyväksikäytön tulevan liiketoiminnan sekä sivuston jatkuvan optimoinnin polttoaineeksi.

"Iso kiitos Kokun erinomaiselle tiimille!"

Mitä opimme?

Brändihallinta lakialalla
Viestintä lakialalla
Lakitoimistotkin ovat ennakkoluuloista riippumatta aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä

Pelaako palvelu?

Selkeytetään informaatiostruktuuri ja palveluiden näkyvyys!