SKTY

Suomen Kansanterveysyhdistys ry

Mitä he halusivat?

Suomen Kansanterveysyhdistys ry tukee järjestöjään hankkimalla varoja niiden toimintaan, kuten mm. lasten sairauksien tutkimukseen, mielenterveystyöhön, sydäntautien ennaltaehkäisyyn sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Yhdistys kaipasi kumppania verkkosivujen modernisointiin ja varainhankinnan digitalisoimiseen osana brändiuudistusta.

Yhteenveto
Asiakas

Suomen Kansanterveysyhdistys ry

Vuosi

2020

Toimiala

Projekti

Nettisivut & luova kumppanuus

Hinta

Visio ja tarve

SKTY:n tavoitteena oli WordPress-pohjaiset varainhankintasivut, jotka olisivat erittäin houkuttavat ja henkisivät samaa yhteishenkeä, kuin mitä yhdistyksen tekemä päivittäinen työ ilmentää. Sivuston haluttiin myös generoivan liidejä varainhankkijoiden kontaktoitavaksi ja kasvattavan yleistä SKTY:n tunnettuutta.

Toteutuksesta

Suunnittelimme ja rakensimme heille WordPress-verkkosivut, joiden konvertiopolku toimii, sivustoa on helppo jatkokehitt√§√§ ja joilla t√§rkein valtti ‚ÄĒ ihmiset, tulevat esille!

Kehitimme tavan luoda sivustolle yhteishenkeä ja kertoa lahjoitusten avulla tehtävän työn monimuotoisuudesta. Sivustolle nostettiin apua saaneiden henkilöiden aitoja tarinoita ja kokemuksia. Sykähdyttävät kertomukset tuotiin esiin Tarinat-osion avulla.

"Miten uusia ja samalla vaalia jotain sellaista, jota yli 60 000 Suomessa asuvaa on halunnut tukea pelkästään viime vuonna? Loistavan tiimin rinnalla yllätysilahduttaja tässä matkassa on ollut Kokku, jonka osaamista ja asennetta voin myötätuntoisena tekona suositella."

Visuaalinen suunnittelu

Sivuston ilmeen suunnittelussa oli tärkeää palvella yhdistyksen pitkäaikaista, tärkeää pääkohderyhmää, mutta huomioida myös pienemmät, toiminnan mukana kasvavat ryhmät. Sivuston ilme ilmentää raikkaasti ja lähestyttävästi suomalaista yhteishenkeä.

WordPress-integraatiolla tavoitteeseen

Asiakkaan toive oli nimenomaan WordPress-pohjainen sivusto, joka olisi jatkossa mutkatonta päivittää. Luomamme verkkosivupohja palvelee tarkoitusta erinomaisesti.

Verkkosivu-uudistuksen kriittinen kohta oli mahdollisimman helpon varainhankinnan varmistaminen. Toiminto rakennettiin käyttäjälähtöisesti ja mutkattomaksi. Teknisesti lahjoittamispolku integroitiin ulkopuolisen toimittajan lahjoitussoftaan. Tämä tekee kävijän lahjoittamisen sivuston kautta erittäin helpoksi ja nopeaksi.

Tarvitsetko täyden palvelun digitoteuttajaa?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Tai lue lisää palveluistamme.