Takaisin duuneihin

Startuplifers

Yhdistäen pohjoismaiset lahjakkuudet ja maailman parhaat kasvuyritykset

Mitä he halusivat?

Startuplifers on voittoa tavoittelematon ohjelma, joka yhdistää San Franciscon Piilaakson ja Singaporen kasvuyritykset ja lahjakkaat pohjoismaiset yliopisto-opiskelijat ja alumnit, jotka haluavat lähteä kokeilemaan siipiään ulkomaille työharjoitteluun. He tarvitsivat enemmän hakijoita ohjelmaan, joten tehtäväksemme tuli luoda heille mahdollisimman konversoivat nettisivut.

Yhteenveto
Asiakas

Startuplifers

Vuosi

2018

Toimiala

Rekrytointi

Projekti

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu & Verkkokehitys

Hinta

Enemmän kuin lento Atlantin yli ja takaisin

MIT√Ą TEIMME?

Strategia & Käyttäjäkeskeinen suunnittelu

Strategisella työllä projektin alussa tarkastelimme mahdollisen hakijan käyttöpolkua ja mitä tietoa hän missäkin vaiheessa tarvitsee rohkaistuakseen hakemaan. Suunnittelimme rautalankamallissa oikeat CTA:t oikeisiin paikkoihin, jotka johtavat kävijää eteenpäin polkua pitkin ja lopulta hakemaan ohjelmaan. Oli tärkeää ottaa huomioon myös startupit, jotka hakevat tietoa rekrytointiprosessista, joten intuitiivinen ja selkeä sivustokartta oli ehdottoman tärkeä.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Teimme sivuille freesatun käyttöliittymän Startuplifersien olemassaolevaa brändiä implementoiden. Nykyinen ulkoasu huokuu ammattimaisuutta ja luotettavuutta, kuitenkaan unohtamatta Lifersien iloista ja leikkisää henkeä.

Verkkokehitys

Rakensimme nettisivut WordPressin päälle, jotta sivun päivittäminen ja hallitseminen olisi Startupliferseille mahdollisimman helppoa. Sivustolle luotiin kustomoituja upotuksia ulkopuolisista palveluista, kuten ajanvarauskalenteri ja työpaikkalistaus jotka päivittyvät automaattisesti.

"Kokku on supertehokas. He eivät ainoastaan rakentaneet meille täydellistä nettisivua, vaan auttoivat meitä ymmärtämään keitä me olemme organisaationa. Heidän kanssaan me paneuduimme Startuplifersien visioon ja tavoitteisiin, ja he auttoivat meitä selkeyttämään organisaatiomme keskeisimpiä arvoja. Kokku visualisoi päivitetyt ideamme selkeästi ja raikkaalla kosketuksella uudelle saitillemme!"

Mitä opimme?

Asiakkaan brändimateriaalien hyödyntäminen
Käyttökokemuksen suunnittelu parhaaksi mahdolliseksi
Tiedon visualisointi

Valloitetaanko maailma?

Ota yhteyttä niin optimoidaan sivuistasi konversiokone! Lue tästä lisää kasvupalveluistamme.