Interior Design Helena Karihtala

Visuaalisesti harmonisia koteja

Mitä he halusivat?

Helsinkiläinen pitkän linjan sisustussuunnittelutoimisto Interior Design Helena Karihtala toteuttaa yksityiskotien tila- ja sisustussuunnittelua, sekä toimitila-ja liiketilasuunnittelua.

He halusivat helposti hallittavat verkkosivut laadukkaalta toteuttajalta, joiden päivittäminen olisi tehty vaivattomaksi.

Yhteenveto
Asiakas

Interior Design Helena Karihtala

Vuosi

2020

Toimiala

Sisustussuunnittelu

Projekti

Visuaalinen ilme & Wordpress-verkkosivut

Hinta

Vähemmän kuin 10 Artekin tuolia

Loimme visuaalisesti näyttävät verkkosivut räätälöidyllä WordPress-teemallamme, jossa yrityksen tekemät työt ovat keskiössä.
Kirkastimme palvelutarjoamaa ja lisäsimme sivustolle konversioelementtejä. Näin loimme strategisen pohjan, jonka avulla voidaan luoda enemmän liikennettä verkkosivuille eri kanavista tulevaisuudessa.

”Jokainen projekti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa. Suunnittelu lähtee vuorovaikutuksesta ja asiakkaan näkemyksistä ja mielipiteistä. Kunnioitus asiakasta kohtaan ja hänen tapansa elää ja unelmoida, ovat asioita, jotka pyrin muistamaan jokaista suunnitelmaa tehdessäni.”

-Helena Karihtala

Visuaalinen ilme

Tukeakseen ajattomia, funktionaalisia ja visuaalisesti kauniita toteutuksiaan kaipasi sisustussuunnittelutoimisto moderniutta myös verkkosivuillensa, jota tuotiin esille minimalistisen raikkaalla toteutuksella. Toteutuksen pääosaa näyttelivät laadukkaat huoneistokuvat, joita haluttiin tuoda vahvasti esiin toteutuksessa. Lisäksi kirkastimme yrityksen brändiä ja suunnittelimme uuden logon.

WordPress verkkosivut

Syvensimme ymmärrystä miten verkkosivut voivat palvella sisustussuunnittelijatoimiston asiakkaita parhaiten aina ostopolusta ja asikaskokemuksesta konversiopisteisiin saakka. Prosessimme yhteisten työpajojen pohjalta rakensimme visuaaliseen ilmeeseen painottuvan UX-strategian. Interior Design Helena Karihtalan yksilölliset verkkosivut ovat yhdistelmä kaunista koodia, upeita kuvia ja ajatonta designia.

Millainen on brändisi wow-efekti?

Ota yhteyttä niin laitetaan brändi kiiltämään.