Startup Sauna

Yliopistopohjainen yrityskiihdyttämö

Mitä he halusivat?

Startup Sauna oli alkuvaiheen yritysten opiskelijavetoinen kiihdyttämö, joka keskittyi oikean tuotemarkkinaraon ja go-to-market strategian löytämiseen teknologia-alalla. Startup Sauna toimi vuosina 2010-2018 Pohjoismaissa, Baltiassa, Itä-Euroopassa ja Venäjällä maiden johtavana kiihdyttämönä.

Startup Saunan juuret löytyvät Aalto-yliopiston opiskelijajärjestö Aaltoesin piireistä. Voittoa tavoittelemattomana järjestönä Sauna toimi kattojärjestö Startup Säätiön alla.

Yhteenveto
Asiakas

Startup Sauna Oy

Vuosi

2017

Toimiala

Järjestö

Projekti

WordPress-verkkosivut, Visuaalinen suunnittelu

Hinta

alle 10 000 ‚ā¨

Jokaiselle yritykselle tulee ennemmin tai myöhemmin vastaan hetki, jolloin DIY-sivusto ei enää vain riitä. Startup Saunalle räätälöityjen visuaalisten elementtien ja monipuolisten toimintojen verkkosivusto oli kiistattomana tavoitteena. Kävijäseuranta, lukuisien tapahtumien markkinointi ja sisällön optimointi käyttäjän mielenkiinnon kohteiden mukaan olivat tärkeitä uudistuksia uudelle verkkosivustolle.

"Oli ilo tehdä yhteistyötä Kokun kanssa. He ottivat huomioon kaikki pyyntömme ja tekivät tulkinnanvaraisista ideoistamme designia, josta todella pidimme."

Suunnitellessamme Startup Saunan verkkosivustoa huomasimme, ett√§ br√§ndi tarvitsi uuden logon edustamaan paremmin heid√§n visiotaan ja arvojaan. Saunaryhm√§n haastattelun ja iteraatioiden j√§lkeen p√§√§dyimme pit√§m√§√§n vanhan fontin ja korvaamaan vanhan tunnuksen uudella liekkitunnuksella. Olimme kaikki samaa mielt√§ siit√§, ett√§ tuli oli t√§ydellinen elementti kuvaamaan Startup Saunaa kiihdyttimen√§ – se saa sinut hikoilemaan, mutta loppujen lopuksi tekee sinut entist√§ vahvemmaksi. My√∂s perinteinen suomalainen sauna l√§mmitet√§√§n tulella.ūüĒ•ūüĒ•ūüĒ•

Valloitetaanko maailma?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Voit myös lukea lisää palveluistamme.