Inhouse Group

Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

Mitä he halusivat?

Inhouse Group on Suomen rennoin ja paras buukkaus- ja myyntipalveluja tarjoava yritys. He tarvitsivat konvertoivat kotisivut, joille heidän olisi itsekin helppo tuoda omaa kosketustaan.

Suunnittelimme ja rakensimme heille WordPress kotisivut, joiden konvertiopolku toimii ja joissa Inhousen t√§rkein valtti ‚ÄĒ ihmiset, tulevat esille!

Yhteenveto
Asiakas

Inhouse Group

Vuosi

2019

Toimiala

Myynti ja buukkaus

Projekti

WordPress kotisivut & Kuvitukset

Hinta

Myynnin uudelleen rakentamisen verran

WordPress kotisivut IHG inhouse group

MIT√Ą TEIMME?

Projekti alkoi tuttuun tapaamme kick-off workshopilla, jossa selkeytettiin uuden sivuston tavoitteita ja toiveita. Ensisijaisena tavoitteena oli luonnollisesti generoida uusia liidejä myynnin ja rekrytoinnin puolille sekä maksimoida näiden liidien konversio yhteydenotoiksi. Strategisen työn perusteella laadittiin sivustokartta, käyttäjäpolku ja sivuston UX eli käyttökokemus.

Sivuston tuli palvella Inhouse Groupin kohderyhmän molempia puolia; yritysten johtajat ja markkinointivastaavat mutta myös taitavat myyjät.

WordPress kotisivut

Uudessa, pirteässä sivustossa on hauskoja toimintoja, jotka visualisoivat Inhousen palvelujen kirjon ja tarjoavat tärkeimmän tiedon niiden ymmärtämiseksi.

Journey mapia, ostopolkua, hyödyntäen toteutimme UX:n, käyttäjäkokemuksen, mukaiset rautalankamallit sivustosta. Rautalankamallit ovat oiva työkalu sivuston rakenteen hahmottamiseen ja osallistamaan asiakasta suunnitteluprosessissa. Ne toimivat myös erinomaisena pohjana sisältötyölle, josta asiakas otti suurimman kopin.

WordPress-nettisivuja on helppo muokata ja ylläpitää. Kokun oman teemaeditorin avulla sivusto rakentuu yksilöllisesti mukautetuista palikoista, joita on vaivatonta luoda ja järjestää uudelleen.

Inbound-markkinointi

Sivuston selkeänä tavoitteena oli tuottaa kasvua lisääntyneiden vierailijoiden ja yhteydenottojen kautta. Inhouse Groupin oivien ladattavien materiaalien avulla loimme inbound-markkinoinnin koukkuja sivustolle.

Mitä opimme?

Konversiopolun optimointi
Kuvitusten ja valokuvan yhdistäminen
Rennon ja ihmisläheisen fiiliksen luominen nettisivuille

Nettisivut ovat yrityksesi tärkein myyntikanava

Me ymmärrämme verkkosivujen olevan paljon enemmän kuin pakollinen paha bittiavaruudessa. Jopa 50% ihmisistä tekee päätöksen luottavatko he sinun yritykseesi verkkosivustojesi perusteella. Jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä, kun käyttäjät valitsevat joko sinun tai kilpailijasi väliltä.

Verkkosivut ovat sinun tärkein myyntikanavasi. Me autamme sinua luomaan helposti hallittavat ja konversoivat verkkosivut.

Me luomme verkkosivuja, joilla on merkitystä

Me Kokulla olemme intohimoisia luomaan loistavasti toimivia verkkopalveluita käyttäen WordPressia, HubSpotia sekä Woocommercea. Autamme teitä luomaan yrityksellenne aidosti merkitykselliset ja arvoa tuottavat verkkosivut.

 

Kokemusta yli 70 onnistuneesta verkkosivuprojektista

Katso tästä duunimme.

 

Kilahtaako luuri?

Optimoidaan kotisivujesi konversiopolku! Lue lisää tarjoamistamme palveluista tästä.