Nordic Law

Moderni ja ketterä lakitoimisto

Mitä he halusivat?

Nordic Law tarvitsi paremmin konversoivat ja modernimmat verkkosivut, sekä apua markkinointiin. Toteutimme brändin mukaiset, helposti ylläpidettävät WordPress-nettisivut freesatulla ulkonäöllä ja optimaalisilla markkinointityökaluilla.

Yhteenveto
Asiakas

Nordic Law

Vuosi

2018

Toimiala

Laki

Projekti

Verkkosivu ja markkinointi

Hinta

Enemmän kuin konsultaatio

wordpress nettisivut nordic law puhelin

MIT√Ą TEIMME?

Workshoppasimme yhdessä asiakkaan kanssa brändin visiosta ja missiosta, sekä määrittelimme tavoitteita markkinoinnille ja WordPress-nettisivujen uudistukselle.

Suunnittelimme tämän pohjalta Nordic Law:n sivuille UX:n, eli käyttökokemuksen, jonka tavoitteena oli maksimoida sivuston tuottamat konversiot. Strategiseen työhön sisältyi mm. ostopersoonien, ostopolun ja nettisivun informaatiostruktuurin määrittely. Tämän lisäksi päivitimme sivuston käyttöliittymän tälle aikakaudelle, brändin ilmeen mukaisesti.

Asensimme sivuille kaikki tärkeät web-analytiikan työkalut sekä lisätyökalut asiakassuhteiden hallintaan. Suunnittelimme sisältöstrategian optimaalisen verkkopresenssin saavuttamiseksi, joka määrittelee millä tavoin kullekin ostopersoonalle viestitään.

Suunnittelimme myös laskeutumissivupohjan (landing page), joka auttaa asiakastamme markkinoimaan ja kampanjoimaan palveluitaan verkossa. Toimimme markkinoinnin konsulttina ja autoimme Nordic Law:ta tällä saralla kokonaisvaltaisesti.

WordPress-nettisivut

Toteutimme sivuston, jolla on selkeä rakenne ja informaatio on helposti löydettävissä.

Ostopolkua hyödyntäen toteutimme UX:n, käyttäjäkokemuksen, mukaiset rautalankamallit sivustosta. Rautalankamallit ovat oiva työkalu sivuston rakenteen hahmottamiseen ja osallistamaan asiakasta suunnitteluprosessissa. Netoimivat myös erinomaisena pohjana sisältötyölle, josta asiakas otti suurimman kopin.

Sivuston visuaalisen ilmeen tuli kuvastaa Nordic Law:n brändiä modernina ja vakuuttavana toimijana. Asiakkaan toiveena oli myös keventää värimaailmaa liian totisesta tummanpunaisesta vaaleampaan roosaan, paljon pehmeämpään ja raikkaampaan sävyyn.

WordPress-nettisivuja on helppo muokata ja ylläpitää. Kokun oman teemaeditorin avulla sivusto rakentuu yksilöllisesti mukautetuista palikoista, joita on vaivatonta luoda ja järjestää uudelleen.

Markkinointi

Nordic Law:lla oli alusta asti visio tuottaa kasvua lisääntyneiden vierailijoiden ja yhteydenottojen kautta. Luonnollisesti, tavoitteenamme oli luoda tälle puitteet käyttäen hyväksi markkinointiosaamistamme. Asetimme yhdessä konkreettiset kasvun tavoitteet uudelle WordPress-nettisivulle.

Kasvun mittareiksi asetimme istuntojen määrän ja laadun parantamisen, sekä yhteydenottojen lisäämisen sivuilla. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi teimme tarvittavat toimenpiteet. Loimme Nordic Law:lle markkinointistrategian, verkko- ja someviestinnän ohjeistukset, teimme sivuston hakukoneoptimoinnin sekä toteutimme kohdennetut Google Ads-kampanjat ohjaamaan kävijävirtaa laskeutumisivuille.

Implemetoimme Nordic Law:n markkinointistrategiaan parhaat työkalut: Google analytiikan, Hubspotin ja HotJarin. Koulutimme myös asiakkaamme käyttämään näitä työkaluja hyväksi tavalla, joka tukee liiketoimintaa ja sivuston jatkuvaa optimointia parhaalla mahdollisella tavalla.

"Iso kiitos Kokun erinomaiselle tiimille!"

Mitä opimme?

Brändihallinta lakialalla
Viestintä lakialalla
Lakitoimistotkin ovat ennakkoluuloista riippumatta aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä

Pelaako palvelu?

Selkeytetään informaatiostruktuuri ja palveluiden näkyvyys! Lue lisää tarjoamistamme palveluista tästä.