AINA-keittiöt

Nopeat, laadukkaat ja kotimaiset keittiöratkaisut

Mitä he halusivat?

Suomen suurin keittiövalmistaja tarvitsi konversoivat verkkosivut ja verkkokaupan. Tavoitteena oli luoda palvelu, joka tuo käyttäjälle mahdollisimman paljon arvoa, inspiroi ja kannustaa etenemään ostopolulla.

Verkkosivusto kokonaisuudessaan ratkaisee ja poistaa oston esteitä vastaamalla kysymyksiin, antamalla oivalluksia ja kannustamalla yhteydenottoon. Jotta tässä onnistuttiin oli tärkeää tunnistaa kohderyhmät sekä heidän odotuksensa ja oston esteet.

Yhteenveto
Asiakas

AINA-keittiöt

Vuosi

2018

Toimiala

Keittiösuunnittelu ja -myynti

Projekti

Verkkosivut, keittiösuunnittelusovellus ja verkkokauppa

Hinta

Keittiön verran

aina keittiöt verkkokauppa wordpress puhelin

Mitä teimme?

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu ja käyttöliittymäsuunnittelu

Saadaksemme palvelun luomaan käyttäjälle mahdollisimman paljon arvoa oli sivustolla navigoinnin oltava vaivatonta ja luontevaa. Oivaltava käyttöliittymäsuunnittelu, sekä viestinnän ja konversion optimointi olivat seikkoja, joihin halusimme keskittyä. Palvelun brändi ja tuotteiden tyylikkyys olivat mielestämme Aina-keittiöiden vahvuuksia, joita halusimme tuoda esille. Keittiösuunnittelusovellus, verkkokauppa ja WordPress-sivusto ovat AINA-keittiöille parhaat ratkaisut.

Keittiösuunnittelusovellus ja verkkokauppa

Interaktiivisella keittiönsuunnittelusovelluksella voi itse suunnitella unelmiensa keittiön AINA:n suosituimpien tuotteiden valikoimalla, tallentaa suunnitelman myöhäisempää tarkastelua varten ja lopulta lähettää tilauksen tarkastettavaksi lähimpään AINA-myymälään. Suunnittelusovellus verkkokaupalla on ensimmäinen lajiaan Suomessa, eikä tämän WordPress- ja verkkokauppa-projektin aikana todellakaan pelätty kokeilla ja tehdä uutta.

Rakensimme visuaalisesti näyttävän polun kävijästä asiakkaaksi, markkinoinnin automaation työkaluja unohtamatta.

Mitä opimme?

Keittiösovelluksen suunnittelu
Liidien maksimoiminen
Miten paljon yksityiskohdat vaikuttavat keittiön kokonaisilmeeseen

Verkkosovellus suunnitteilla?

Ota yhteyttä niin ruvetaan hommiin, tai lue lisää siitä, mitä me oikein teemme.