skty.fi

Suomen Terveydelle

Mitä he halusivat?

Suomen Kansanterveysyhdistys ry on jo vuodesta 1969 tukenut neljää järjestöään hankkimalla varoja niiden tärkeään toimintaan, kuten lastentautien tutkimukseen, mielenterveystyöhön, sydäntautien ennaltaehkäisyyn sekä vanhusten hyvinvoinnin edistämiseen. Yhdistys kaipasi kumppania verkkosivujen modernisointiin ja varainhankinnan digitalisoimiseen osana brändiuudistusta. Yhteistyö jatkui kampanjamarkkinoinnilla.

Yhteenveto
Asiakas

Suomen Kansanterveysyhdistys ry

Vuosi

2020

Toimiala

Aatteellinen yhdistys

Projekti

Verkkosivu-uudistus

Hinta

Kysy meiltä!

Visio ja tarve

”Miten uusia ja samalla vaalia jotain sellaista, jota yli 60 000 Suomessa asuvaa on halunnut tukea pelk√§st√§√§n viime vuonna?”

SKTY:n tavoitteena oli WordPress-pohjaiset varainhankintasivut, jotka henkisivät samaa myötätuntoa, kuin mitä yhdistyksen jäsenjärjestöjen tekemä, monessa kohtaa vapaaehtoisesti tehty työ ilmentää. Sivuston haluttiin generoivan liidejä varainhankkijoiden kontaktoitavaksi ja kasvattavan SKTY:n merkityksen ja brändin tunnettuutta.

Toteutuksesta

UX ja UI-suunnittelu huomioi lahjoittamisen helppouden sivustolla ja että vierailija ohjataan tutustumaan järjestöjen työhön ja millaista apua aidot ihmiset eri elämäntilanteissa ovat saaneet SKTY:n mahdollistamalla tuella. Tarkastelimme konversiopolkua ja varmistimme, että asiakkaan on helppo kehittää sivustoa jatkossa, koska varainkeruussa erilaiset kampanjat ja sesongit ovat avainasemassa.

Yhteinen tavoite oli herättää kävijässä myötätunnon tunteita ja kertoa lahjoitusten tärkeydestä jäsenyhdistysten työn mahdollistamisessa. Sisältösuunnitelmassa luotiin Tarinat-osio, johon tuotiin järjestöjen erilaista tukea saaneiden henkilöiden aitoja ja sykähdyttäviä kokemuksia. Aktiiviseen käyttöön tullut uutisosio luotiin palvelemaan mm. tiedottamista lahjoitusvarojen kohteista.

"Loistavan tiimin rinnalla yllätysilahduttaja tässä matkassa on ollut Kokku, jonka osaamista ja asennetta voin myötätuntoisena tekona suositella." - Helena Hulkko Viestintä- ja varainhankintajohtaja

Visuaalinen suunnittelu

Sivuston ilmeen suunnittelussa oli tärkeää palvella yhdistyksen pitkäaikaista, tärkeää pääkohderyhmää, mutta huomioida myös pienemmät, toiminnan mukana kasvavat ryhmät. Visuaalisen ilmeen oli tärkeää olla lähestyttävä ja raikas sekä ilmentää suomalaista yhteishenkeä.

WordPress-integraatiolla tavoitteeseen

Verkkosivu-uudistuksen kriittinen kohta oli mahdollisimman helpon varainhankinnan varmistaminen. Teknisesti lahjoittamispolku integroitiin ulkopuolisen toimittajan lahjoitussoftaan, jolloin kävijän lahjoittaminen haluamallaan tavalla ja summalla tuli erittäin vaivattomaksi.

Tarvitsetko täyden palvelun digitoteuttajaa?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Tai lue lisää palveluistamme.