I Started This

Kuka tahansa voi olla yrittäjä

Mitä he halusivat?

Inklusiiv on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missiona on edistää monimuotoisuutta ja inklusiivisutta työelämässä.

I Started This-kampanja rikkoo yrittäjyyteen liittyviä stereotypioita, päivittää yrittäjyyskeskustelun nykypäivään ja kannustaa kaikkia yrittäjyyteen lähtökohdista tai taustasta riippumatta.

Inklusiiv etsi moniosaajaa, joka toteuttaisi niin verkkosivut omaperäisellä, puhuttelevalla tyylillä kuin myös I Started Thisin visuaalisen ilmeen ja mainoskampanjan.

Yhteenveto
Asiakas

Inklusiiv

Vuosi

2020

Toimiala

Järjestö

Projekti

WordPress-verkkosivut, visuaalinen ilme ja mainoskampanja

Hinta

10 000-30 000 ‚ā¨

I Started This WordPress-verkkosivut
Toteutimme I Started This-kampanjalle tunnistettavan visuaalisen ilmeen ja puhuttelevan kampanjasivuston, jotka alleviivaa modernia yrittäjyyttä 2020-luvulla.

Yrittäjyyden monimuotoisuutta korostavat verkkosivut

 

Kampanja toteutettiin kampanjasivustolla, sosiaalisessa mediassa ja online-tapahtumassa. Kampanjan tavoitteena oli mahdollisimman suuren yleisön tavoittaminen monikanavaisesti. Koska kampanjan lähtökohtana oli stereotypioiden rikkominen ja yrittäjyyskuvan päivittäminen nykypäivään, myös verkkosivut huokuvat modernia otetta värikkäällä ilmeellään. Kampanjasivulla leikiteltiin interaktiivisilla elementeillä, kuten sinustako yrittäjä Рquizilla.

Kampanjan visuaalinen ilme

 

I Started This Рkampanjalle haluttiin mieleenpainuva visuaalinen identiteetti, joka erottuu massasta. Huomioita herättävä värimaailma ja etusivun karusellin toteutus aikakauslehteä mukaillen olivat rohkea strateginen valinta. Kampanjan 47 yhteistyökumppaniyritystä esiteltiin sivustolla näyttävästi pop-up elementtejä hyödyntäen.

Brändi-identiteetti

 

I Started This – kampanjalle m√§√§riteltiin viestinn√§llinen “tone of voice”. Kampanjalla tavoiteltiin ennen kaikkea samaistumispintaa ja kampanjan br√§ndiattribuuteiksi valikoituivat aitous, monimuotoisuus, uteliaisuus ja yhteis√∂llisyys. Viestinn√§n √§√§nens√§vyj√§ kuvailivat adjektiivit rohkaiseva, avoin, inspiroiva ja selke√§.

Räätälöidut kuvitukset ja ikonit

 

Yrittäjyysdatasta koostettiin helposti luettaviksi infograafeja niin sosiaaliseen mediaan, kuin kampanjasivullekin.

Digimarkkinointi: Instagram, Facebook, LinkedIn ja Google Ads – kampanja

 

Mainoskampanjan aktiivinen vaihe toteutettiin 14.9.-2.10.2020. Lisäksi brändin tunnettuusmainontaa jatkettiin myös aktiivivaiheen jälkeen 3.-26.10.2020. Kampanjan sisältö koostui sosiaalisen median roolimallipostauksista, blogiartikkeleista ja tapahtumamainoksista, joiden sisällöntuotannosta vastasi Inklusiiv ja mainonnasta Kokku.

Online-tapahtuma Updating Entrepreneurship to 2020 oli kampanjan keskiössä ja tapahtumamainonta tavoitti Facebookissa 50 000+ ja LinkedInissa 11 000+ yrittäjyydestä kiinnostunutta käyttäjää. Livestreamin maailmanlaajuinen osallistujaluku oli 300+.

Mainoskampanjan tulokset

 

Tavoitettuja käyttäjiä:

Instagram 280 000+

Facebook 450 000+

LinkedIn 29 800+

 

Verkkosivujen yrittäjyystarinoita luettiin yli 8000 kertaa. Mainoskampanja ansiosta Inklusiivin sosiaalisen median kanavat tavoittivat satoja uusia seuraajia.

Visuaalisen brand bookin luominen

Visuaalinen ohjeisto toteutettiin yhdessä Inklusiivin kanssa tukemaan kampanjan yhtenäistä visuaalista identiteettiä ja viestintää. Brand book kiteytti kampanjan tunnistettavan värikkään ilmeen, joka toistui niin kampanjasivustolla, kuin sosiaalisen median kanavissa. Ohjeisto sisälsi niin kampanjan värimaailman, kuin viestinnällisen äänensävyn.

Digikirjan taittaminen

Kampanjan yrittäjyyden 24:stä roolimallitarinasta koostettiin kattava digikirja sisältäen myös dataa kampanjan tuloksista, sekä yhteistyöyritysten listauksen.

Tarvitsetko täyden palvelun digitoteuttajaa?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Lue lisää palveluistamme.