Kuvituskuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kuvituskuvalla on oikein käytettynä monia etuja valokuvaan verrattuna. Kuvituskuvalla voit välittää monimutkaistakin tietoa tai selittää palvelun periaatteita helposti. Kuvitukset ja animaatiot viestii tehokkaasti toivottua mielikuvaa brändistä ja ne herättää vahvoja tunteita. Brändisi jää mieleen.

kokku kotisivut yritykselle hehkulamppu

Kuvitukset tekevät brändistäsi laadukkaan

Kun kuluttajalle esitetään valinta kahden samankaltaisen asian välillä he usein valitsevat sen, jonka he tunnistavat tai sen, jolla on miellyttävämpi ulkomuoto.

Meillä ihmisillä on tapana mieltää kauniimpi vaihtoehto myös paremmaksi, ja räätälöity kuvituskuva jää takuulla paremmin mieleen kuin kuvavarastosta poimittu geneerinen valokuva. Kuvituskuva on kuin piste i:n päälle!

Katso työnäytteemme alta!

Tietoturvan mullistusta tyylillä:

HoxHunt

Sarjalla moderneja kuvituksia toimme HoxHuntin uudelle sivustolle viimeisen silauksen, joka viimeistään erottaa HoxHuntin kilpailijoistaan tyylikkyydellään.

Muutaman iteraatiokierroksen jälkeen löysimme kuvitustyylin, joka oli kaikkien osapuolien silmään täydellinen.

 

Käyttämällä HoxHuntin brändivärejä perus- ja huomioväreinä myös kuvituksissa loimme hierarkiaa ja symboliikkaa värienkin avulla. Loistava punainen merkitsee toimintaa; HoxHuntin -raportointinappia ja call-to-actioneita nettisivun puolella.

 

Sarjaan kuuluu setti yhteensopivia pienempiä kuvituksia sekä pikkuikoneita jotta monimutkaisistakin konsepteista saa selkeät ja mieleenpainuvat visualisoinnit.

nettisivut yritykselle HoxHunt

 

Peli- ja influensserimaailman kuvitukset:

Matchmade

Toteutimme yli 8M$ rahoitusta saaneen vaikuttajamarkkinointi-alustan uudet verkkosivut.

 

Samalla loimme heille hauskan kuvitusmaailman viestimään vaikuttajan ja sponsorin persoonia ja selittämään alustan ominaisuuksia.

 

Nämä kuvitukset ovat oiva esimerkki siitä miten yksinkertainen kuvitustyyli on helposti samaistuttava ja jättää tilaa mielikuvitukselle, palvellen ja vedoten laajaan käyttäjäkuntaan.

Älykkään kaupungin animaatio:

CHAOS Architects

Smart city tarkoittaa kaupunkia, joka hyödyntää asukkaista kerättyä dataa kaupunkisuunnittelussa ja rakennusprojekteissa.

 

CHAOS on palvelu joka tulkitsee tekoälyn avulla kaupungeista saatavaa tietoa luodakseen entistä viihtyisempiä ja vihreämpiä kaupunkeja.

 

Verkkosivu-uudistuksen strategiavaiheessa huomasimme, että freesi kuvitusmaailma voisi sopia CHAOS:in sivuille visualisoimaan ja kommunikoimaan heidän palveluaan.

 

Lopputuloksena on kevyt SVG-animaatio, jossa kaupunki muuttuu CHAOS:in avulla älykkäämmäksi!

Bezel-Less Macbook Pro with Touch Bar Mockup by Anthony Boyd Gra

Saisiko olla kuvitus, animaatio tai vaikka setti ikoneja?

Luodaan teillekin mieleenpainuvia visuaalisia ratkaisuja! Ota yhteyttä tai lue lisää web designistamme.