HubSpot-verkkosivut

HubSpot on kiistatta markkinoiden kattavin alusta asiakkuuksien ja sisällön hallintaan, joka tarjoaa mahdollisuuden myös verkkosivujen rakentamiseen alustalle. Näin päivittäinen sisällönhallinta sulautuu osaksi HubSpotin älykkäitä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun toiminnallisuuksia.

Meillä on hyviä kokemuksia HubSpotin käytöstä ja voimme lämpimästi suositella sitä kasvuhakuisille pk-yrityksille. HubSpotin innostava, opastava ja growth driven designiin nojaava asenne on helppo omaksua ja ottaa tekemisen ohjenuoraksi.

Verkkokehityksemme ansiosta verkkosivusi voivat olla osa yrityksesi HubSpot-kokonaisuutta ja sisältää silti kaikki verkkoliiketoimintasi tekniset sekä visuaaliset vaatimukset.

HubSpotilla modernit työkalut

HubSpot tarjoaa yhden softan sisällä modernit työkalut, joilla kasvattaa sivuston liikennettä, konvertoida kävijöitä liideiksi, tehostaa myyntiä ja seurata asiakastyytyväisyyttä.

Kun verkkosivut liitetään osaksi kokonaisuutta, häivytetään entisestään rajaa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun välillä.

HubSpot helpottaa myös tiedonsiirtoa sisäisesti ja asiakkaan suuntaan, integroitumista yleisimpiin muihin ohjelmistoihin, analytiikan keräämistä, sekä tuloksellisuuden seurantaa varsinkin myynnissä. Opastamme tiimisi HubSpotin käyttöön ja katsomme, että saatte työkalusta kaiken irti.

HubSpot ja Kokku tekee kasvusta helppoa

HubSpotin teknisiä etuja on useita, jotka yhdistämällä Kokun verkkosivujen tekniseen laatuun ja turvallisuuteen antaa erinomaiset puitteet kasvulle.

 

HubSpot helpottaa markkinoijan työtä tekemällä inbound-markkinoinnista helppoa ja mukavaa, sekä mahdollistamalla automaatiot käytännössä joka vaiheessa. HubSpotilla voit kätevästi pisteyttää mainontasi avulla tavoitettuja henkilöitä CMR:ssä ja päättää, milloin he ovat valmiita myynnin kontaktoitaviksi.

 

Älykkäät toiminnot, kuten mainosalustojen integraatioista napattu data, workflow-toimintaketjut ja A/B -testaaminen antavat kaikki kasvuhakuiselle tekemiselle erinomaisen alustan.

iphone nordiclaw mockup float

Kokemusta yli sadasta uniikista keissistä

Meillä on kokemusta projekteista aina verkkosivuista web-sovelluksiin ja verkkokauppoihin. Kunnolliseen tutkimustyöhön ja strategiaan perustuen, annamme digitaalisille tuotteille kasvot intuitiivisella käyttöliittymäsuunnittelulla, informatiivisella graafisella suunnittelulla ja inspiroivilla visuaaleilla jotka seuraavat brändiohjeistuksia.

 • Suunnittelimme ja rakensimme Kaukolle kauniit ja käytännölliset HubSpot-kotisivut, joissa laaja määrä tietoa asettuu helposti navigoitavaan kokonaisuuteen.

  Kauko

  • HubSpot-kehitys
  • /   Visuaalinen suunnittelu
  • /   UI-suunnittelu
  Suunnittelimme ja rakensimme Kaukolle kauniit ja käytännölliset HubSpot-kotisivut, joissa laaja määrä tietoa asettuu helposti navigoitavaan kokonaisuuteen.
 • verkkosivujen suunnittelu matchmade feature

  Matchmade

  • SEO optimisation
  • /   Visual identity
  • /   UX/UI design
  • /   Web development
  verkkosivujen suunnittelu matchmade feature
 • WordPress kotisivut startuplifers logo

  Startuplifers

  • UX-Strategy
  • /   UI-Design
  • /   Web Development
  WordPress kotisivut startuplifers logo

Eikö kuulosta jo aika hyvältä?

Jos tuntuu, että HubSpot voisi olla teidän juttu, ole yhteydessä! HubSpotista löydät lisää luettavaa blogistamme.