WordPress-verkkosivut yritykselle

Olemme kokonaisvaltainen WordPress-toimisto, jonka asiantuntijuus koostuu 100+ WordPress-verkkosivun kehityksestä. Yli 80% asiakkaidemme verkkosivuista luodaan WordPressin räätälöidyllä Kokku teemallamme liiketoimintalähtöisesti käyttäjäkokemus ja visuaalisuus edellä. Toteutamme myös WooCommece-verkkokauppoja.

Jokainen asiakasprojekti on meille täysin uniikki. Olemme erikoistuneet vaativiin teknisiin toteutuksiin, jotka muokataan täysin tarpeitesi mukaisesti integraatioita ja lisäosia hyödyntäen.

Pohjaamme suunnitteluprosessin tutkimukseen sivuston loppukäyttäjistä ja heidän tarpeistaan luodaksemme konversio-optimoituja ja näyttäviä sivustoja, jotka ovat tavaramerkkimme.

Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein myyntikanava

 

⚡️  WordPress-verkkosivut ⚡️ WordPress-laskeutumissivut ⚡️ WooCommerce-verkkokaupat

wordpress-verkkosivut-yritykselle-egp

Miksi valita WordPress?

WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jota päivitetään ja kehitetään jatkuvasti. WordPressin helppokäyttöisyys mahdollistaa sivuston sisällönhallinnan ja ulkoasun muokkauksen yrityksen in-house markkinointitiimin toimesta.

WordPress on järjestelmä, johon voit luottaa – tietoturva otetaan vakavasti. Lisäksi WordPress-yhteisö ympäri maailman takaa sen, että löydät vastaukset askarruttaviin kysymyksiin foorumeilta, sekä WordPressiin keskittyviä toimistoja, kehittäjiä ja WordPress-tapahtumia.

Räätälöity WordPress-teema vauhdittamaan yrityksesi kasvua

Täysin räätälöity WordPress-sivusto tukee liiketoimintasi tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Kokun laadukas teema on täysin kustomoitavissa tarpeesi mukaan ja ammattitaitoiset kehittäjämme kuuntelevat toiveitasi niin ulkoasun, kuin konversiostrategiankin kannalta. WordPressin helppo sisällönhallinta tekee sivuston käytöstä tehokasta.

Räätälöidyissä WordPress-teemoissa responsiivisuus on tae eikä sitä tarvitse kyseenalaistaa. Huolella mietitty UX-design poistaa myynnin esteet ja nostaa asiakastyytyväisyyttä. Huolehdimme siitä, että sivustosi visuaalisuus erottautuu joukosta.

wordpress-tekniset-ominaisuudet

WordPressin tekniset ominaisuudet

Yhtenä syynä WordPressin suosiolle on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, mikä tekee siitä lyömättömän vaihtoehdon kuukausimaksullisille järjestelmille. Se on ohjelmoitu PHP-ohjelmointikielellä käyttäen MySQL tietokantasovellusta tietojen tallentamiseen.

Tsekkaa uusimpia WordPress-referenssejämme

Meillä on kokemusta projekteista aina verkkosivuista web-sovelluksiin ja verkkokauppoihin. Kunnolliseen tutkimustyöhön ja strategiaan perustuen, annamme digitaalisille tuotteille kasvot intuitiivisella käyttöliittymäsuunnittelulla, informatiivisella graafisella suunnittelulla ja inspiroivilla visuaaleilla jotka seuraavat brändiohjeistuksia.

Prosessimme

01

Strategia

Millainen on kokemus, jonka verkkosivustonne kanssa vuorovaikuttamisesta saa? Kenelle sivusto on kohdistettu ja mitä tarkoitusta se palvelee?

Jokainen projekteistamme on lähtenyt käyntiin strategisesta työstä varmistaaksemme, että mennään kerralla maaliin. Haluamme, että sivusto tukee yrityksesi strategiaa ja onnistuu ilahduttamaan kävijöitäsi joka käännekohdassa konversoiden heidät puolestapuhujiksi.

 • 🤩

  Ostopersoonat

 • 🏄🏻‍♂️

  Ostopolku

 • 🌐

  Rautalankamallit

 • 🚴‍♂️

  UX Sprint työpajat

02

Design

Graafinen suunnittelu on Kokulle sydämen asia. Niin pitäisi olla jokaiselle, sillä yrityksellä, jonka menestys on riippuvainen asiakkaiden sitoutumisesta, ei ole varaa sivuuttaa hyvän designin tärkeyttä.

Pohjaamme graafisen suunnittelun vankasti strategiaan ja teemme perusteltuja päätöksiä, jotka tukevat aidosti brändinne pääomaa kohdeyleisönne huomioiden. Näin luomme mieleenpainuvia ja tunteisiin vetoavia visuaalisia ratkaisuja.

Tämä on meillä verissä. Tästä me diggaamme, tässä me rokkaamme.

 • 🖍

  Käyttöliittymäsuunnittelu

 • 🎨

  Kuvitukset

 • 🕺

  Animaatiot

 • 💑

  Interaktiot & efektit

03

Tekninen toteutus

Meillä on kokemusta yli sadasta ohjelmointiprojektista; verkkosivuista, web-sovelluksista ja verkkokaupoista. Ohjelmistotuotantomme (CI/CD) on testattu ja pitää huolen siitä, että projektisi tuotetaan ajallaan ja budjetin sisällä.

Koodiamme on funktionaalista ja hyvin dokumentoitua ja onpa sitä kehuttu kauniiksikin. Tutustu toteuttamiimme projekteihin!

 • ☎️

  Mobiiliresponsiivisuus

 • 🖥

  WordPress & HubSpot

 • 🛍

  WooCommerce & Shopify

 • Integraatiot

04

Digimarkkinointi

Parhaat markkinointikampanjat syntyvät holistisesta lähestymistavasta; kokonaisvaltaisesta ymmärryksestä asiakkaistanne ja tuotteestanne.

Olemme erikoistuneet inbound-markkinointiin, joka todistetusti konversoi verkkosivuston kävijöitä lämpimiksi liideiksi ja siitä maksaviksi asiakkaiksi.

Hyödyntämällä uusimpia markkinointityökaluja pidämme huolen että saatte maksimaalisen hyödyn verkkosivustostanne.

 • 📯

  Google Ads

 • 📊

  HubSpot

 • 📈

  Hakukoneoptimointi (SEO)

 • 💌

  Hakukonemarkkinointi (SEM)

Saisiko olla teillekin Stadin kukoin verkkopresenssi?

Luodaan teillekkin mieleenpainuvat ja konvertoivat WordPress-verkkosivut! Ota yhteyttä ja laitetaan pyörät pyörimään.