Stadin kukointa designia

Kokku perustettiin Kukon vuonna 2017. Halusimme luoda verkkosivujen tekemisestä hyvän ja henkilökohtaisen palvelun. Design onkin meille parhaiden ratkaisujen tuottamista, yrityksestä riippumatta. Olemme toteuttaneet kaikkea itävaltalaisen älykellon verkkokaupasta paikallisen putkifirman verkkosivuihin. Näissä projekteissa pääsemme näyttämään vahvuutemme ja luomaan juuri sellaisen tuloksen mitä yrityksesi tarvitsee. Nuoren, mutta kokeneen tiimimme juuret löytyy neljästä eri maanosasta ja olemme valmiita antamaan 100%, aina!

Tervetuloa osaksi tarinaamme. Lähdetään luomaan sinulle alasi erottuvin nettisivu ja presenssi, yhdessä.

 

Lue lisää blogista

Parvi digitaalisilla aalloilla surffaavia kukkoja.

Nuoren, mutta kokeneen tiimimme juuret löytyy neljältä eri maanosalta ja olemme valmiita tekemään parastamme 100%, aina! Katso mitä olemme jo tehneet!

Santeri Huikari

Head of Sales
Santeri Huikari
Olen se tyyppi, joka seisoo asiakkaan ja Kokun välissä. Työnkuvaani kuuluu projektin hallinta ja liidien generointi. Olen toimiston hassuttelija.

Eemeli Vanhanen

Head of Development
Eemeli Vanhanen
Nettisivukone. Jaan rakkauteni JavaScript-animaatioiden ja Xboxini välillä. Pelaajatunnukseni on Testopena. Ei mennä nyt siihen...

Ella Hyvärinen

Developer
Ella Hyvärinen
Olen sekoitus web designeria ja kehittäjää. Halusin alunperin olla suunnittelija, mutta päädyin koodaamaan, joten teen luovaa koodia.

Jonatan Aurum

Head of Operations
Jonatan Aurum
Minulla on kokemusta myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Osaamiseeni kuuluu asiakaskehitys, design-ajattelu, tuoteomistajuus ja verkkokehitys.

Camilla Sirén

Designer
Camilla Sirén
Nimeni on Camilla ja olen graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Kasvoin kynaŐą kaŐądessaŐą josta on tuloksena rakkauteni hauskoihin ja rohkeisiin visuaaleihin.

Daniel Sexton

Developer Trainee
Daniel Sexton
My name is Daniel and I hail from the Pacific Northwest US. I’m a creative web-developer with a background in search engine marketing and a passion for photography.

Ei pelkkä liuta kauniita kasvoja.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja nykyteknologian mahdollisuudet parantaa verkkopresenssiänne.