Stadin kukointa designia

Kokku perustettiin Kukon vuonna 2017. Halusimme luoda verkkosivujen tekemisestä hyvän ja henkilökohtaisen palvelun. Design onkin meille parhaiden ratkaisujen tuottamista, yrityksestä riippumatta. Olemme toteuttaneet kaikkea itävaltalaisen älykellon verkkokaupasta paikallisen putkifirman verkkosivuihin. Näissä projekteissa pääsemme näyttämään vahvuutemme ja luomaan juuri sellaisen tuloksen mitä yrityksesi tarvitsee. Nuoren, mutta kokeneen tiimimme juuret löytyy neljästä eri maanosasta ja olemme valmiita antamaan 100%, aina!

Tervetuloa osaksi tarinaamme. Lähdetään luomaan sinulle alasi erottuvin nettisivu ja presenssi, yhdessä.

 

Lue lisää blogista

Parvi digitaalisilla aalloilla surffaavia kukkoja.

Nuoren, mutta kokeneen tiimimme juuret löytyy neljältä eri maanosalta ja olemme valmiita tekemään parastamme 100%, aina! Katso mitä olemme jo tehneet!

Eemeli Vanhanen

Creative Director
Eemeli Vanhanen
Nettisivukone. Jaan rakkauteni JavaScript-animaatioiden ja Xboxini välillä. Pelaajatunnukseni on Testopena. Ei mennä nyt siihen...

Jonatan Aurum

CEO
Jonatan Aurum
Minulla on kokemusta myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Osaamiseeni kuuluu asiakaskehitys, design-ajattelu, tuoteomistajuus ja verkkokehitys.

Juho Hölsä

Developer
Juho Hölsä
Moikka! Olen full stack devaaja. Unix editorini on Vim ja shellini zsh. Ai niin, lempileluni on debuggausankka - me jutellaan paljon.

Santeri Huikari

COO
Santeri Huikari
Olen se tyyppi, joka seisoo asiakkaan ja Kokun välissä. Työnkuvaani kuuluu projektin hallinta ja liidien generointi. Olen toimiston hassuttelija.

Yasir Al-Ani

Creative Director
Yasir Al-Ani
Yellow! Kiinnostukseni designissa ovat laajat, mutta voidaan sanoa, että visuaalinen viestintä ja tarinankerronta ovat lähimpänä sydäntäni. Olen äitini mielestä siinä ihan hyvä.

Camilla Sirén

Designer
Camilla Sirén

Anttoni Aniebonam

Strategy & Marketing
Anttoni Aniebonam

Verneri Jäämuru

Strategy & Marketing
Verneri Jäämuru

Ei pelkkä liuta kauniita kasvoja.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja nykyteknologian mahdollisuudet parantaa verkkopresenssiänne.