Kuuasema

Näyttävät verkkosivut pitkän linjan pelitalolle

Mitä he halusivat?

Kuuasema on erittäin kokenut, luova ja ketterä pelikehitysstudio Helsingissä. Yrityksen tarpeena oli verkkosivujen uudistaminen palvelemaan paremmin täyden palvelun pelitaloksi kasvaneen yrityksen viestintää.

 

Yhteenveto
Asiakas

Kuuasema

Vuosi

2020

Toimiala

Game Development

Projekti

Verkkosivu-uudistus

Hinta

Kysy meiltä!

Visio ja tarve

Verkkosivujen tuli olla houkuttelevat yrityksen pääkohderyhmälle, eli Kuuasemaan tutustuville, useimmiten kansainvälisille, erilaisista peliprojekteista kiinnostuneille tahoille. Kansainvälinen miljardeja vuosittain liikuttava peliala vaatii pelikehitysstudiolta vakuuttavaa ilmettä. Tärkeää oli myös ilmentää Kuuaseman pelikehityksen tinkimätöntä laatua ja hauskuutta, jota huippulaatuiset pelit tuovat pelaajilleen. Verkkosivujen tuli vahvistaa yrityksen asemaa suomalaisena pelitalona ja tuoda esille monipuolinen osaaminen pelikehityksessä ja alustapalvelujen tuotannossa. Pitkän linjan asiantuntijuus, maailmalla menestyneet pelit ja monipuoliset palvelut haluttiin myyntivaltteina esille.

Verkkosivujen päivittämisen haluttiin olevan tiimille vaivatonta.

Toteutuksesta

Sivusto rakennettiin omalla Kokku Elements -teemallamme, joka on luotu luotettavaan, avoimen l√§hdekoodin WordPressiin. R√§√§t√§l√∂imme uniikkeja nostoelementtej√§, jotka esitt√§v√§t parhaiten Kuuaseman tuottamia upeita pelej√§. Sivun elementtien interaktiivisuudella ilmeeseen saatiin syvyytt√§ ja hauskuutta. Teemaamme kuuluvien k√§tevien drag ’n’ drop -elementtien k√§ytt√∂ tekee sis√§ll√∂nhallinnasta nopeaa ja vaivatonta.

Teimme tarvittavat analytiikka-asetukset sivuston ylläpitoa ja markkinointia varten. Kattavan käyttöönottokoulutuksen avulla asiakas on valmis hyödyntämään uutta  sivustoaan.

"Building games -growing communities"

Visuaalinen suunnittelu

Sivuston designin tuli palvella käyttäjää, joka etsii mahdollisesti tietyn pelin tekijöitä, omalle projektilleen tekijää tai osaamista peli-kehityksen tiettyyn osa-alueeseen. Suositut ja erinomaiset arvostelut saaneet pelit toimivat maailmalla parhaimpana käynti-korttina. Siksi tunnetut suosikkipelit tuotiin etusivulle inspiroimaan uusia projekteja ja kyselyitä. Muut Kuuaseman kiistatta laajan portfolion pelireferenssit listattiin myös esille. Vaikuttava lista näyttää, että tämä porukka osaa asiansa.

 

 

Kuuaseman brändivärejä noudattaen ja pelien värikkyydestä, elämyksellisyydestä ja alati kehittyvästä peliteknologiasta ammennettiin sivuston designiin erottuva ilme. Sivusto on räväkkä ja energinen sekä sisältää interaktiivisia ominaisuuksia. Selkeä ulkoasu palvelee maailmanluokan referenssien esille laittoa.

Pyyhitäänkö pölyt brändistäsi?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Tai lue lisää palveluistamme.