Kuuasema

"Building games -growing communities"

Mitä he halusivat?

Kuuasema on kokenut helsinkiläinen pelikehitysstudio, jonka asiakkuuksiin kuuluvat mm. Rovio, Ubisoft, Electronic Arts, Microsoft ja King. Yrityksen tarpeena oli verkkosivujen uudistaminen palvelemaan paremmin täyden palvelun pelitaloksi kasvaneen yrityksen viestintää.

Yhteenveto
Asiakas

Kuuasema

Vuosi

2020

Toimiala

Game Development

Projekti

Verkkosivu-uudistus

Hinta

10 000-30 000‚ā¨

Visio ja tarve

Verkkosivujen tuli olla houkuttelevat yrityksen pääkohderyhmälle, eli Kuuasemaan tutustuville, useimmiten kansainvälisille, peliprojekteista kiinnostuneille tahoille. Kansainvälinen miljardeja vuosittain liikuttava peliala vaatii pelikehitysstudiolta vakuuttavaa ilmettä. Tärkeää oli ilmentää Kuuaseman pelikehityksen tinkimätöntä laatua ja iloa, jota huippulaatuiset pelit tuovat pelaajilleen.

Verkkosivujen tuli vahvistaa yrityksen asemaa täyden palvelun pelitalona ja tuoda esille monipuolinen osaaminen pelikehityksessä ja alustapalvelujen tuotannossa. Pitkän linjan asiantuntijuus, maailmalla menestyneet pelit ja monipuoliset palvelut haluttiin myyntivaltteina esille. Verkkosivujen päivittämisen haluttiin olevan tiimille vaivatonta.

Toteutuksesta

Sivusto rakennettiin omalla teemallamme WordPressiin. WordPress on k√§ytt√∂liittym√§n√§ k√§yt√§nn√∂llinen ja sis√§ll√∂nhallinnan ty√∂t√§ helpottaa edelleen mm. teemamme drag ‘n’ drop elementit.

Pelireferenssit nostettiin keskiöön tuomaan tunnettuutta. Sivun interaktiivisuudella ilmeeseen saatiin syvyyttä ja hauskuutta. Brändivärejä noudattaen sivustolle suunniteltiin erottuva ja pelien maailmasta ammentava design.

Teimme tarvittavat analytiikka-asetukset sivuston ylläpitoa ja markkinointia varten. Kattavan käyttöönottokoulutuksen avulla asiakas on valmis hyödyntämään uutta sivustoaan.

Verkkosivut brändin tasolle

Verkkosivuista tuli erinomainen paikka esitellä Kuuaseman tekemiä, kaikkien tunnistamia pelibrändejä ja kovan luokan yhteistyö- kumppaneita. Kuuaseman palvelut ovat selkeästi esitetty ja yhteydenotto seuraavan menestyspelin starttaamiseksi on helppoa.

 

Sivuston designiin antoi raamit ennalta m√§√§ritetyt br√§ndiv√§rit. Ilme on energinen ja erottuva. Kokonaisuudessaan sivusto kommunikoi erinomaisesti Kuuaseman asiantuntijuutta, laatua ja arvoja. V√§rikk√§√§t pelireferenssit kiinnitt√§v√§t kuitenkin huomion ‚Äďkuten on tarkoitus.

Pyyhitäänkö pölyt brändistäsi?

Ota yhteyttä niin lähdetään rokkaamaan! Tai lue lisää palveluistamme.